Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Estepona

Spanje

€ 435.000

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Appartementencomplex in een snelgroeiend deel van Estepona, op iets meer dan 1 km van het strand, het historische centrum en de fantastische promenade. Een toplocatie, dicht bij alle belangrijke voorzieningen, zoals scholen, supermarkten, een gezondheidscentrum, sportfaciliteiten en culturele centra, evenals vrijetijdsattracties en restaurants. Estepona biedt een uniek aanbod aan golfbanen en is de perfecte plek voor buiten- en watersportliefhebbers. Estepona heeft ook een kustlijn van 20 km die zich uitstrekt tussen de steden Puerto Banús en Sotogrande, die twee van de belangrijkste jachthavens aan de Costa del Sol hebben. De snelwegen AP-7 en A-7 maken het snel en gemakkelijk om andere toeristische gebieden te bereiken, zoals Marbella in 30 minuten, Puerto Banús in 20 minuten, La Cala de Mijas in 45 minuten en Fuengirola in 50 minuten. De luchthaven van Málaga ligt op een uurtje rijden.Het project biedt appartementen met 2 en 3 slaapkamers, in verschillende modellen: modellen op de begane grond met of zonder tuin, modellen op de tussenverdieping en penthouses met 3 slaapkamers. Alle appartementen hebben een open en lichte leefruimte, waar de keuken, eetkamer en woonkamer zijn gecombineerd in één grote ruimte met toegang tot een terras. Afhankelijk van de oriëntatie heeft u vrij uitzicht op de zee, de bergen of het stadscentrum. De master slaapkamers hebben een eigen badkamer. In sommige gevallen hebben één of meerdere slaapkamers ook direct toegang tot het terras. Gebouwd met de beste kwaliteiten, zijn alle appartementen voorzien van installatie van warme/koude airconditioning, buitenverlichting op de terrassen, een berging en een parkeerplaats met pre-installatie voor een laadstation voor elektrische auto's.Het complex is volledig gesloten en biedt verschillende gemeenschappelijke ruimtes, twee zoutwaterzwembaden, grote tuinen met verlichting en automatisch irrigatiesysteem, fietsenstalling, een fitnessruimte met sauna, een co-working room en een sociale ruimte, perfect om te genieten het gezelschap van familie en vrienden.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID406208

ID makelaarN-4605522

Prijs€ 435.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 29680

Plaats Estepona

Land Spanje

Regio Costa del Sol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Medland Spanje

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning