Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Bad Aussee

Stiermarken, Oostenrijk

€ 670.000

Woonoppervlakte 71m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

De Dachstein Residences Villa East bieden niet alleen een unieke locatie en een adembenemend uitzicht rondom, maar worden ook gekenmerkt door de hoogste toewijdingsklasse, wat betekent dat ze zowel als hoofdverblijf als als tweede verblijf kunnen worden gebruikt. Daarnaast is toeristische verhuur ook toegestaan. Je geniet dus van absolute flexibiliteit in het gebruik van je wooneenheid.De architectuur is gebaseerd op de traditionele bouwstijl en uitstraling van het Ausseerland.De nieuw gebouwde Villa Dachstein bestaat uit 6 wooneenheden, ontworpen in overeenstemming met de lokale ontwerp- en bouwvoorschriften en naar het historische voorbeeld van de naburige villa. Alle woningen hebben royale open ruimtes en panoramische beglazing die een prachtig uitzicht op de Dachstein bieden. De toegang tot de appartementen is drempelvrij via de parkeerplaatsen op de begane grond. In de kelder zijn uitgebreide bergruimten voor alle wooneenheden.Deze 71,37 m² grote tuinflat Top 3 wordt aangeboden met twee slaapkamers. Alle wooneenheden hebben bergruimtes, aparte toiletten en bieden ruimte voor uitnodigende eetkeukens die grenzen aan de terrassen of balkons met uitzicht op de Dachstein. Er is één overdekte parkeerplaats (€20.000) en één vrije parkeerplaats (€5.000) toegewezen. De gratis parkeerplaats is een erfdienstbaarheid voor een exclusief gebruiksrecht op de tegenoverliggende parkeerplaats van het project.De buitenruimtes zijn royaal ontworpen en bieden voldoende ruimte om je buiten terug te trekken. Het prachtige natuurlijke landschap rondom de woningen zorgt voor maximale ontspanning in deze eersteklas woning.Kenmerken:- Tuin oppervlakte: 84 m²- Terras op het zuiden: 27,64 m²- Slaapkamers met directe toegang tot het terrasHoud er rekening mee dat de visualisaties en de plattegronden kunnen afwijken van de uitvoeringsplannen. Op verzoek sturen we je graag de gedetailleerde uitvoeringsplannen en verdere documenten toe. Het appartement wordt sleutelklaar opgeleverd.Villa Dachstein Ost ligt aan de zuidelijke rand van Bad Aussee, op het zogenaamde "Lerchenreither Plateau".De locatie overtuigt door het unieke en tegelijkertijd onbelemmerde 360° uitzicht op het Dachsteinmassief en het omliggende berglandschap, omlijst door Sarstein en Zinken, Loser, Trisselwand en zelfs het Tote Gebirge. In de directe omgeving en dus gemakkelijk te voet bereikbaar zijn het Narzissenbad, de Ausseerland Golf Club, de Sommersbergsee, de langlaufloipes en een uitstekende gastronomie en kruideniersmarkt. Het regionale ziekenhuis ligt ook op loopafstand. Het centrum van Bad Aussee ligt op ongeveer 2 km afstand.Verdere afstanden:De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is in Salzburg en ligt op ongeveer 80 km afstand.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID407984

ID makelaar2374_O3

Prijs€ 670.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Bad Aussee

Land Oostenrijk

Regio Stiermarken

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Ferstl Immoblien GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning