Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Rauris

Salzburg, Oostenrijk

€ 415.000

Woonoppervlakte 73m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Welkom bij het gloednieuwe appartementenhuis in Rauris. Dit huis biedt in totaal 11 appartementen, waarvan er 4 te koop zijn. De grootte van de appartementen varieert tussen 65,28 en 73,43 m² om aan je individuele wensen te voldoen.Voorzieningen zijn onder andere een handige was- en droogruimte, een beveiligde fietsenstalling en een personenlift die je gemakkelijk naar alle verdiepingen van het gebouw brengt.De duurzame constructie voldoet aan de nieuwste energie-efficiëntienormen om de impact op het milieu te minimaliseren en je wooncomfort te maximaliseren.De flat op de 6e verdieping heeft de volgende kamerindeling:- Voorkamer- berging- badkamer- aparte WC- twee slaapkamers- keuken, woon- en eetkamer met toegang tot het balkonEen carport of buitenparkeerplaats kan extra worden aangeschaft.Je nieuwe thuis in Rauris wacht op je! Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging om de moderne inrichting en de charmante locatie van dit huis persoonlijk te ervaren.De locatie van het appartementencomplex is uitstekend, met winkels, restaurants en recreatiefaciliteiten in de directe omgeving.Rauris is een schilderachtig bergdorp in de Oostenrijkse Alpen. Omgeven door ongerepte natuur en imposante bergtoppen is het een paradijs voor outdoorliefhebbers.Wandelen, fietsen en wintersport zijn hier populaire activiteiten. Het dorp zelf maakt indruk met zijn traditionele houten huizen en warme gastvrijheid.Bovendien kun je hier zelfs goud zoeken en een reis door de tijd maken. Rauris is de perfecte plek om te genieten van de schoonheid van de natuur en je onder te dompelen in de Oostenrijkse Alpencultuur.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID407986

ID makelaar2386_2

Prijs€ 415.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Rauris

Land Oostenrijk

Regio Salzburg

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Ferstl Immoblien GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning