Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Villa Dachtstein East - Second Residence

Tirol, Oostenrijk

€ 670.000

Villa Dachtstein East - Second Residence

  • 360° uitzicht op het Dachsteinmassief

  • Wordt sleutelklaar opgeleverd

  • Slaapkamers met directe toegang tot het terras

Villa Dachstein Ost ligt aan de zuidelijke rand van Bad Aussee, op het zogenaamde "Lerchenreither Plateau".
De locatie overtuigt door het unieke en tegelijkertijd onbelemmerde 360° uitzicht op het Dachsteinmassief en het omliggende berglandschap, omlijst door Sarstein en Zinken, Loser, Trisselwand en zelfs het Tote Gebirge. In de directe omgeving en dus op loopafstand bevinden zich het Narzissenbad, de golfclub Ausseerland, de Sommersbergsee, langlaufloipes evenals uitstekende gastronomie en een levensmiddelenmarkt. Ook het regionale ziekenhuis ligt op loopafstand. Het centrum van Bad Aussee ligt op ongeveer 2 km afstand.

De Dachstein Residences Villa East bieden niet alleen een unieke locatie en een adembenemend panoramisch uitzicht, maar worden ook gekenmerkt door de hoogste toewijdingsklasse, wat betekent dat ze zowel als hoofdverblijf als als tweede verblijf kunnen worden gebruikt. Daarnaast is toeristische verhuur ook toegestaan. Je geniet dus van absolute flexibiliteit in het gebruik van je wooneenheid.

De architectuur is gebaseerd op de traditionele bouw en uitstraling van het Ausseerland.
De nieuw gebouwde Villa Dachstein bestaat uit 6 wooneenheden, ontworpen in overeenstemming met de lokale ontwerp- en bouwvoorschriften en naar het historische voorbeeld van de naburige villa. Alle woningen hebben royale open ruimtes en panoramische beglazing, die een prachtig uitzicht op de Dachstein bieden. De toegang tot de appartementen is drempelvrij via de parkeerplaatsen op de eerste verdieping. In de kelder bevinden zich uitgebreide bergruimten voor alle wooneenheden.

Dit tuinappartement Top 3 van 71,37 m² wordt aangeboden met twee slaapkamers. Alle wooneenheden hebben bergruimten, aparte toiletten en bieden ruimte voor uitnodigende eetkeukens die grenzen aan de terrassen of balkons met uitzicht op de Dachstein. Er is één overdekte parkeerplaats (€20.000) en één vrije parkeerplaats (€5.000) toegewezen. De gratis parkeerplaats is een erfdienstbaarheid voor een exclusief gebruiksrecht op de tegenoverliggende parkeerplaats van het project.

De buitenruimtes zijn royaal aangelegd en bieden voldoende ruimte om je buiten terug te trekken. Het prachtige natuurlijke landschap rondom de woningen zorgt voor maximale ontspanning in deze eersteklas woning.

Kenmerken:
- Tuin: 84 m²
- Terras op het zuiden: 27,64 m²
- Slaapkamers met directe toegang tot het terras

Houd er rekening mee dat de visualisaties en plattegronden kunnen afwijken van de uitvoeringsplannen. Op verzoek sturen we je graag de gedetailleerde uitvoeringsplannen en andere documenten toe. Het appartement wordt sleutelklaar opgeleverd.

Gegevens

Project ID408606

Prijs€ 670.000

Aantal units 3

Woonoppervlakte 71m2


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Sommersbergseestraße 18

Postcode 8990

Plaats Bad Aussee

Land Oostenrijk

Regio Tirol

Aangeboden door:

Ferstl Immoblien GmbH

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project