Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Summer on Crete

Summer on Crete
Pigs, Rethymno
74100 Rethymno
Greece
±447970460914
https://www.summeroncrete.com/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 12
Ondernemingsnummer / KVK: 802034406
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Wij spreken de volgende talen EN,DE

Over Summer on Crete

Summer on Crete is een vastgoed-, villaontwikkelings- en vastgoedverhuurbedrijf, gevestigd op Kreta. Momenteel hebben we twee villaprojecten, en er volgen er nog meer in 2024. Over de ontwikkelingen: Project M 8 Villas zijn gelegen in het dorp Agia Triada, dat een eigen privéweg heeft, niet ver van het schilderachtige stadje Rethymno. Elke villa heeft een privézwembad en een stenen barbecue Pikri 2 Villa Project ligt in het dorp Pikri, niet ver van Rethymno. Elke villa wordt gebouwd met een eigen privézwembad en een stenen barbecue. Voor beide projecten is een zonnesysteem van 5-7 kWh bij de prijs inbegrepen, wat zorgt voor aanzienlijk lagere elektriciteitskosten tijdens de levensduur van het zonnesysteem. Daarnaast is er per Villa een huurgarantie van 3 jaar van 6% van de aankoopprijs van de Villa beschikbaar, die in onderling overleg kan worden verlengd. Deze ontwikkelingen bevinden zich op 9 minuten rijden van het dichtstbijzijnde strand en op 12 minuten rijden van de hoofdstad Rethymnon. De stad heeft prachtige traditionele Griekse restaurants, bars en winkels. De villa's worden ontwikkeld in en rond de omliggende olijfgaarden, met uitzicht op de kust, niet ver van schilderachtige steden en dorpen.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Summer on Crete

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden