Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Murcia

Murcia, Spanje

€ 407.500

Woonoppervlakte 127m2
Perceeloppervlakte 172m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Gelijkvloerse villas op Golf Resort in MurciaDeze fantastische moderne villas worden gebouwd op het populaire Altaona Golf Country Village resort in Murcia. Het resort is zeer goed gelegen zowel voor permanente bewoning als voor een woning als vakantieverblijf. Op het domein zelf dat gelegen is tegen het natuurpark Sierra Altaona en maar liefst 3.6 miljoen m groot is, bevinden zich allerlei faciliteiten zoals een winkelcentrum, tennis-, paddel- en basketbalvelden en uiteraard de golfbaan. Het levendige stadscentrum van Murcia bevindt zich op slechts 15 minuten van Altaona Golf Country Village. Het volledig afgesloten domein geniet bovendien van een 24u 7/7 beveiliging en wordt perfect onderhouden door verschillende onderhoudsfirmas.Dit model dat gebouwd wordt op percelen van 360m tot 590m beschikt over drie zeer ruime slaapkamers, twee badkamers, een apart gastentoilet en een inpandige berging.In de tuin bevindt zich het 8x4m zwembad en achteraan heeft men de mogelijkheid om verschillende wagens te parkeren onder de 50m grote private carport.De villas kenmerken zich door de fantastische prijs-kwaliteitsverhouding op een prachtig resort aan de Costa Clida in Murcia! Is deze villa toch nog iets te klein voor jou? Op dit resort hebben wij nog verschillende andere (grotere) modellen beschikbaar.693-gelijkvloerse-villa-s-op-golf-resort-in-murcia

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID410909

ID makelaar0630

Prijs€ 407.500

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 30001

Plaats Murcia

Land Spanje

Regio Murcia

Bekijk profiel

Aangeboden door:

UNIQ Estates

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning