Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Sirejacob Legal & Tax

Sirejacob Legal & Tax


Spain
+34 674 347 550
https://www.sirejacob.com/nl/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 20
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm SL
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2003

Medewerkers

Yves Sirejacob

Advisor

Over Sirejacob Legal & Tax

Sirejacob Legal & Tax heeft zich als Belgisch kantoor na bijna 20 jaar bijzonder bekwaamd in de begeleiding bij de overdracht van onroerende goederen in Spanje, schenkingen in Spanje en de afhandeling van nalatenschappen van buitenlanders die in Spanje vastgoed bezitten. Het team biedt in Spanje, samen met onze ervaren Spaanse advocaten, ook bemiddeling en dienstverlening aan met betrekking tot gerechtelijke en administratieve procedures, zowel burgerlijke als strafrechterlijke zaken, veelal gerelateerd aan de overdracht van vastgoed. Sirejacob Legal & Tax staat gelijk met een pak ervaring. Door de vele jaren heen kon ons gemengd Belgisch-Nederlands-Spaans team intussen meer dan duizenden Belgische en Nederlandse klanten van dienst zijn, en dit in de meest mogelijke regio´s van Spanje. Het kantoor bestaat uit een gemotiveerd team van meer dan 20 ervaren medewerkers, en werkt verder ook nog met een uitgebreid netwerk van externe specialisten. Naast het kantoor te Marbella zijn er de kantoren te Alfaz del Pi en Alicante, en zijn er representatiekantoren te Tenerife en Palma de Mallorca (Ibiza). Op de kantoren te Marbella en Alfaz del Pi houden Yves Sirejacob en Roel Breugelmans afwisselend consultaties, net als in België (Gent).

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Sirejacob Legal & Tax

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden