Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

HIBARR Real Estate

HIBARR Real Estate
Şahinler Sokak 7
Çatalköy, Girne
Cyprus
+31858882456
https://hibarr.de/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm LTD.
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Rabih Rabea

CEO

Bertus Steeghs

Real Estate Agent of the Dutch delegation

Over HIBARR Real Estate

Bij Hibarr Real Estate zijn we experts in het aanbieden van top-investeringskansen in vastgoed in het prachtige Noord-Cyprus. Onze specialiteit ligt in het ontwikkelen en verkopen van hoogwaardige eigendommen, strategisch gelegen aan de adembenemende kustlijn. Wij verzekeren u van de beste investeringen door alleen in zee te gaan met constructie maatschappijen die premium materialen gebruiken en locaties uitstippelen, die niet alleen luxe uitstralen maar ook een aanzienlijke waardestijging garanderen. Kies voor Hibarr Real Estate, waar uw droom van een perfecte woning of een slimme investering werkelijkheid wordt, allemaal genesteld in de serene schoonheid van Noord-Cyprus.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod HIBARR Real Estate

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden