Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Marbella Maison

Marbella Maison

Marbella & Alfaz del Pi
Spanje
+34952775225
https://www.marbellamaison.com/nl/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 4
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm SL
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting 2012

Medewerkers

Nathalie Debruyne

Over Marbella Maison

Marbella Maison is uw Belgisch vastgoedkantoor voor de Costa del Sol en de Costa Blanca, en biedt voornamelijk nieuwbouw en verbouwde panden. Het kantoor wordt gerund door Nathalie Debruyne, die samen met haar echtgenoot Yves Sirejacob (en zijn 20 koppig team van Sirejacob Legal & Tax) toeziet op het kwalitatieve aanbod én op het goede verloop van uw aankoop. Deze combinatie belichaamt de sterkte van Marbella Maison, kwalitatief vastgoed kopen met juridische en fiscale zekerheid. Het kantoor van Marbella Maison aan de Costa del Sol is gevestigd te Avenida Ricardo Soriano 20, 7/A te 29601 Marbella, en aan de Costa Blanca te Alfaz del Pi, Calle Querrá 2, lokaal 3. Ons kantoor is API geregistreerd. U kan ons in België ook bezoeken op vastgoed seminars of beurzen, en bij ons partner kantoor te Sint-Martens-Latem.

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo AIPP

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Marbella Maison

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden