Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Kavel in Piesendorf / Aufhausen

Salzburg, Oostenrijk

€ 995.000

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 1.209m2
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 0

Omschrijving

Dit zonnige perceel strekt zich uit over een oppervlakte van 1209 m².Alle benodigde documenten voor een bouwproject zijn al beschikbaar. Deze omvatten een positieve bouwvergunning, een vergunning voor waterrechten, een overzichtsplan, een energiecertificaat, een geologisch onderzoek, evenals gedetailleerde plannen en visualisaties van het geplande gebouw. Alle documenten en rapporten met betrekking tot het bouwterrein zijn inbegrepen in de aankoopprijs.De volledige planning kan apart worden overgenomen tegen een meerprijs. Indien gewenst kan de huidige architect ook worden ingeschakeld voor de gedetailleerde planning van het project.Deze uitgebreide documentatie zorgt voor een solide juridische basis, stelt de watervoorraden veilig, geeft informatie over de energetische eigenschappen van het gebouw en maakt een nauwkeurige beoordeling van de bodemgesteldheid mogelijk.De geleverde plannen en visualisaties bieden een duidelijk inzicht in het architectonische concept van het geplande bouwproject, dat 2 twee-onder-een-kapwoningen en 1 flat omvat. Potentiële kopers kunnen zich zo ook een precies beeld vormen van de mogelijkheden van het perceel. In de huidige planning is de maximaal realiseerbare totale woonoppervlakte al opgenomen.Op verzoek sturen we je graag meer informatie of preciezere details van het geplande project.Het pand ligt op een zonnige heuvel in de wijk Aufhausen in Piesendorf.Aufhausen ligt in een indrukwekkend berglandschap. Deze regio biedt een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en toegankelijkheid tot voorzieningen. Aufhausen wordt omringd door bergen en bossen en is ideaal voor buitenactiviteiten zoals wandelen, mountainbiken en skiën.De nabijheid van Zell am See en Kaprun maakt het een hotspot voor wintersport. Tegelijkertijd biedt Piesendorf een aangename levenskwaliteit met zijn winkels, restaurants en evenementen. De goede vervoersverbindingen maken ook uitstapjes mogelijk naar naburige steden en bezienswaardigheden zoals het meer van Zell en het Nationaal Park Hohe Tauern. Aufhausen combineert het beste van natuur en comfort en is daarmee een aantrekkelijke bestemming voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID414502

ID makelaar2396

Prijs€ 995.000

Bouwjaar

Woningtype Kavel

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Piesendorf / Aufhausen

Land Oostenrijk

Regio Salzburg

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Ferstl Immoblien GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning