Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Hi Homes

Hi Homes
Jardines de Artola Local 3, Urb. Artola Baja, a
29604 Marbella - Malaga
Spanje
+34 951 084 264
https://www.hihomes.es/

Aanwezig op beurs:

3 - 4 juni Antwerp Expo Antwerpen
29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 7
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Venootschap onder firma (vof)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2018

Medewerkers

Lara Brockman

Office Manager

Kian Bennani

Makelaar / Eigenaar

Lara Kazan

Portfolio Manager

Over Hi Homes

Welkom bij Hi Homes. Een Nederlands bedrijf met een kantoor in Nederland én Spanje. Waarom een kantoor in Nederland? Omdat u vast heel veel vragen heeft voordat u op het vliegtuig stapt. Een woning kopen in Spanje is namelijk net even anders dan in Nederland of België. Bij het kantoor in Nederland kunt u kosteloos terecht voor al uw vragen mbt een woning kopen in Spanje. Een eerste oriëntatie waarbij heel veel duidelijk zal worden over het aankoop proces, maar waar we ook al veel woningen en projecten kunnen laten zien. Ook kunnen we u wijzen op de voor- en nadelen van een woning of een appartement en indien gewenst de woning of appartement voor u verhuren. In Spanje hebben we een kantoor in Marbella waar onze Spaanse vennoot Kian u de woningen, appartementen en projecten kan laten zien die er te koop zijn. Kian is geboren en getogen in Marbella. Hij kent de markt, de regio, maar ook de achtergrond en geschiedenis van de diverse nieuwbouw projecten. Hij spreekt Spaans, Nederlands en Engels, dus dat komt wel goed. Uiteraard zijn wij tijdens het gehele aankoop proces bereikbaar voor ondersteuning. Wij helpen u graag wegwijs te maken hoe het in Spanje werkt met de aankoop van een woning. Als u daarna nog steeds enthousiast bent, gaan we op weg naar Spanje. Onze focus ligt van Malaga tot Estepona, waarbij we gespecialiseerd zijn in Marbella, Puerto Banus, Benahavis, Estepona en de New Golden Mile. Wij staan graag voor u klaar om uw droom te realiseren.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Hi Homes

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden