Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Ladis

Tirol, Oostenrijk

€ 565.000

Woonoppervlakte 75m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

De SUITES LADIS op het zonneterras Serfaus-Fiss-Ladis combineren de hoogste kwaliteits- en comfortstandaards met de unieke natuur van Tirol en de nauwe band met zijn geboortestreek tot een investering met indrukwekkende vooruitzichten op succes. 60 exclusieve SUITES, verdeeld over 5 verdiepingen, zijn te koop. De SUITES LADIS zijn volledig uitgerust en maken indruk met hun exclusieve design en uitstekende kwaliteit tot in het kleinste detail, en in dit geval presenteren we een 3-kamer suite met een woonoppervlakte van 75,86 m² en een prachtig terras van 37,36 m². Het hoogtepunt van de eenheid is de privétuin van 110,00 m².Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we staan altijd tot uw beschikking voor eventuele vragen! het aangeboden pand is een toeristische kapitaalbelegging, die wordt verhuurd aan wisselende gasten via een gerenommeerde exploitatiemaatschappij. Aankoopprijs netto 565.000,00€Inrichting netto 50.000,00€TGAAP netto 30.000,00€______________________________________Totale prijs netto 645.000,00€Aanvullende aankoopkosten:Volgens supplement en in het bijzonder3,5% overdrachtsbelasting1,1% kadastrale inschrijvingskosten3% plus BTW. MakelaarskostenKosten voor het opstellen van de koopovereenkomst en het curatorschap volgens het tarief van de advocaat plus contante kostenWelkom in de zonnige kant van de Tiroolse vakantiewereld: Op een zonnig hoogplateau boven het Tiroolse Oberinntal, omgeven door indrukwekkende bergtoppen van 3.000 meter, biedt het kleine dorpje Ladis een unieke vakantiebelevenis. De toeristische regio Serfaus-Fiss-Ladis is een trendsetter op het gebied van gezinsvriendelijkheid. Het staat bekend om zijn uitstekende winterlandschap met een uitgebalanceerd pistenlandschap, afwisselende zomerhoogtepunten te midden van indrukwekkende berglandschappen - en om meer dan 2.000 zonuren per jaar. Wie op zoek is naar plezier, avontuur en ontspanning in Tirol, vindt Ladis. 2,5 MILJOEN BEZOEKERS PER JAAR. BEZOEKERS NAAR SERFAUS-FISS-LADIS:Staat op de 4e plaats van meest populaire toeristische regio's in Tirol wat betreft overnachtingen HET HELE JAAR SEIZOEN:Hoogtepunten in zomer en winter - sneeuwzekerheid tot in het voorjaar UITSTEKEND WINTERSPORTGEBIED:214 pistekilometers om te skiën en snowboarden OP HET ZONNIGE TERRAS VAN TIROL:2000 zonuren per jaar

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID423067

ID makelaarTRE-AT-2023-05-129-9

Prijs€ 565.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Ladis

Land Oostenrijk

Regio Tirol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Tirol Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning