Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Unterach

Opper-Oostenrijk, Oostenrijk

€ 849.000

Woonoppervlakte 97m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

De exclusieve flat in het bouwproject "BelEtage" in Unterach am Attersee maakt indruk met zijn moderne en goed doordachte ruimteconcept. Met 3 slaapkamers en 1 badkamer biedt het genoeg ruimte voor comfortabel wonen. Een terras van 26,31 m² biedt een adembenemend uitzicht op het Attermeer. Bovendien verwent de oriëntatie op het zuiden je met veel zonlicht en zorgt het voor veel aangenaam daglicht in de grote woon-eetkeuken.De architectuur van het project fascineert door zijn tijdloze design en hoge functionaliteit. De "BelEtage" residentiële woning wordt gekenmerkt door een stijlvol gevelontwerp en een precieze symbiose van de geselecteerde materialen. Er is speciale aandacht besteed aan meubilair van hoge kwaliteit, dat zorgt voor een bijzonder aangenaam wooncomfort binnen je eigen vier muren.De lift, die ook geschikt is voor rolstoelgebruikers en hun begeleiders, brengt je rechtstreeks naar je eigen appartement.De royale entree, inclusief een ruime inbouwkast, is een geslaagde entree die je een warm welkom geeft.Langs de gang kom je langs de studeer- of logeerkamer, de slaapkamer, het toilet en de badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Tot slot bereik je de uitnodigende keuken-eetkamer-woonkamer. De afmetingen zijn ideaal voor het creëren van een open keuken met eethoek en een gezellige zithoek met bank. Het prachtige uitzicht vanuit de grote panoramische ramen van vloer tot plafond belooft een ontspannen leven met uitzicht op de prachtige natuurlijke omgeving.Dit exclusieve appartement in Unterach am Attersee biedt alles wat je je kunt wensen in een woning van hoge kwaliteit en nodigt je uit om te ontspannen en tot rust te komen. Verzeker je nu van deze unieke kans en laat je inspireren door de unieke en harmonieuze flair.Een carportparkeerplaats is bij de prijs inbegrepen.Het project wordt naar verwachting begin maart 2024 opgeleverd.De exclusieve Premium flat in het nieuwbouwproject "BelEtage" ligt vlakbij het meer in het dorp Unterach am Attersee. Een adembenemend uitzicht op de Attersee en het panorama van het Salzkammergut is het absolute hoogtepunt van het pand.Precies in het midden tussen het zuidelijke uiteinde van de Attersee en het oostelijke uiteinde van de Mondsee, biedt het appartement een gunstige nabijheid van het centrum van Unterach (op ca. 1.500 m afstand) en goede verbindingen naar Mondsee (ca. 10 km) en de stad Salzburg (ca. 40 km).De dagelijkse bootverbindingen vanaf de aanlegsteiger in Unterach maken prachtige excursies naar rustieke en mooie plaatsen mogelijk. De omgeving met zijn bergen, verschillende zwemmeren en weelderige natuur biedt een breed scala aan vrijetijds-, sport- en natuurbelevenissen. Een perfecte omgeving voor ontdekkingsreizigers, sportliefhebbers en natuurliefhebbers.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID423358

ID makelaar2403

Prijs€ 849.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Unterach

Land Oostenrijk

Regio Opper-Oostenrijk

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Ferstl Immoblien GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning