Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Landgoed De Huynen

22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht

Landgoed De Huynen
Westdorperstraat 37
9443 TM Schoonloo
Nederland
+31(0)593 592 480
https://www.succesholidayparcs.nl/landgoed-de-huynen
Standnummer - 127

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 100+
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 1974

Medewerkers

Over Landgoed De Huynen

Het prachtige en natuurrijke vakantiepark De Huynen is volop in ontwikkeling! Momenteel zijn we bezig met de bouw van een nieuw complex met alle denkbare faciliteiten. Ons rustgevende park ligt in het karakteristieke dorp Schoonloo, in hartje Drenthe. Hier verblijf je in een ruime en comfortabele vakantiewoning op een ruime kavel. Overal om je heen zijn uitgestrekte weilanden en mooie waterpartijen. Ons landgoed ligt midden in de ongerepte natuur, omgeven door typisch Drentse dorpjes en boerderijen. Hier kun je heerlijk wandelen of de omgeving verkennen op de fiets. Kom helemaal tot rust op een van de meest geliefde plekken van Nederland. Luxe, ruimte en rust is waar Landgoed De Huynen voor staat!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Landgoed De Huynen

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden