Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

SARDAIGNE INvEST - Your second Home in Sardinia (Italy / Italië)

SARDAIGNE INvEST - Your second Home in Sardinia (Italy / Italië)
Rue Saint-Gilles 347 bus 23
4000 Liège
Belgie
0032476301633
https://www.sardaigne-invest.com/en

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 2
Ondernemingsnummer / KVK: BE 0779 885 443
Bedrijfsvorm BVBA
Wij spreken de volgende talen EN,FR

Over SARDAIGNE INvEST - Your second Home in Sardinia (Italy / Italië)

SARDAIGNE INVEST: Vastgoedonderzoek en -advies op Sardinië Sardinië, het Italiaanse eiland dat bekend staat als de "Caraïben van de Middellandse Zee" dankzij de witte zandstranden en het turquoise water, ligt geografisch gezien ten zuiden van Corsica. De belangrijkste troeven van Sardinië :  Gemiddeld 300 dagen zon per jaar  Italiaanse kwaliteitskeuken  Onvergelijkbare levensstijl  Respect en behoud van het milieu en de kustlijn  Aantrekkelijke vastgoedprijzen  Aantrekkelijke kosten van levensonderhoud  Veiligheid SARDAIGNE INvEST biedt u ondersteuning tijdens het hele aankoopproces van uw woning op Sardinië. SARDAIGNE INvEST beschikt over een team van specialisten en een totale kennis van de markt en geeft u het beste advies voor investeringen in de aankoop van huizen, villa's, appartementen,... evenals in uitzonderlijke eigendommen (hotel, wijngaard, olijfgaard, B&B,...), evenals in prestigieuze en luxe vastgoed in Sardinië.  Vastgoed zoeken op basis van uw criteria  Afspraken maken en begeleiden naar het vastgoed  Onderhandelingen, administratieve controles  Ondertekening van het aanbod en de akten bij de notaris  Toezicht na aankoop: water / elektriciteit / wifi, enz.  Conciërgedienst en huurbeheer. SARDAIGNE INvEST, meer dan een vastgoedjager, wij zijn uw sleutelpartner voor een veilige investering onder de zon van Sardinië.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod SARDAIGNE INvEST - Your second Home in Sardinia (Italy / Italië)

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden