Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Nötsch

Karinthië, Oostenrijk

€ 299.500

Woonoppervlakte 200m2
Perceeloppervlakte 845m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Charmant en goed onderhouden vrijstaand huis op een rustige locatie in Nötsch im Gailtal!

Omgeven door het traditionele Oostenrijkse platteland, biedt dit prachtige familiehuis een uitnodigende en huiselijke sfeer die prachtig harmonieert met de klassieke Alpine omgeving. Met een royale woonoppervlakte van 200 m² biedt dit huis het ideale canvas voor de dromen van je gezin.

Belangrijkste kenmerken:

1. ruime accommodatie: dit verzorgde familiehuis heeft vijf slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor je hele gezin. Elke kamer straalt rust en comfort uit en creëert de ideale omgeving voor rustgevende nachten en verfrissende ochtenden.

2. rustieke charme: Het ontwerp van het huis toont de traditionele Oostenrijkse stijl, die tijdloos en uitnodigend is. Overvloedige houten elementen en een gezellige sfeer zorgen voor een warmte die uitnodigt om te ontspannen en dierbare herinneringen te creëren.

3. Verwarming met houtkachel: Omarm de alpine geest met een houtkachel verwarming in zowel de woonkamer als de master bedroom. Deze functie draagt niet alleen bij aan de charme, maar zorgt er ook voor dat je knus en warm blijft tijdens de kille winternachten.

4. Tuin: Stap uit in een prachtige, zonnige tuin. Perfect voor ontspanning en buitenactiviteiten, het biedt ruimte voor tuinliefhebbers en kinderen om te spelen. Het pand heeft ook een eigen bron, die zorgt voor constante natuurlijke verfrissing.

5. moderne voorzieningen: Blijf verbonden dankzij de snelle glasvezelinternettoegang, zodat je naadloos kunt werken, studeren of genieten van je favoriete digitale entertainment.

6. toekomstig potentieel: Hoewel dit huis goed onderhouden is, is de enige belangrijke renovatie die je moet overwegen een nieuw dak. Deze investering zorgt ervoor dat het huis een veilig en comfortabel toevluchtsoord blijft voor de komende generaties.

Dompel jezelf onder in de idyllische Oostenrijkse levensstijl, waar natuurlijke schoonheid en rustiek comfort elkaar ontmoeten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID429459

Prijs€ 299.500

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Adres Nötsch

Postcode 9611 Nötsch

Plaats Nötsch

Land Oostenrijk

Regio Karinthië

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Immobilien Münzer GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning