Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Chalet in St. Leonhard Im Pitztal

Tirol, Oostenrijk

€ 550.000

Woonoppervlakte 90m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Voor liefhebbers van innovatieve architectuur en intelligent design zijn de Panorama Chalets "the place to be".
Deze appartementen in Pitztal betoveren met slimme kamerindelingen en creatieve oplossingen die tegelijkertijd individualiteit en warmte uitstralen.


Top 10 op de bovenste verdieping van het appartementencomplex staat hier te koop. Het appartement heeft 89,89 m² woonoppervlak. De gezellige flat maakt indruk met twee slaapkamers, waarvan één met een eigen wellness badkamer, plus een aparte feel-good badkamer, een fantastische merkkeuken en een lichte woon/eetkamer met toegang tot het terras. Het open raam aan de voorkant betovert met een onvergetelijk, dromerig uitzicht op het schilderachtige berglandschap van de regio.
Een bijzonder hoogtepunt van deze woning is de privé infraroodcabine op het balkon met een fantastisch uitzicht.

Het aangeboden object is een toeristische investering die via een gerenommeerde exploitatiemaatschappij wordt verhuurd aan wisselende gasten.

Netto aankoopprijs € 550.000,00
Netto inrichting € 65.000,00
AAP netto € 20.000,00
______________________________________
Totale netto prijs € 635.000,00


Incidentele aankoopkosten:
Volgens bijlage en in het bijzonder
3,5% overdrachtsbelasting
1,1% inschrijfkosten kadaster
3% plus BTW Makelaarskosten
Kosten voor het opstellen van de koopovereenkomst en het bewind volgens het tarief van de advocaat plus contante kosten

Locatie

Een plek om verliefd op te worden

In het dromerige bergdal Pitztal vind je een breed scala aan activiteiten voor iedereen. Naast adembenemende hooggebergte landschappen met vele drieduizend meter hoge toppen en de gletsjer, zijn er ook romantische wandelpaden. De ideale plek voor een actieve gezinsvakantie.
Het schilderachtige bergdorp St. Leonhard im Pitztal met zijn 1.500 inwoners ligt aan het einde van het Pitztal aan de voet van de Pitztaler gletsjer en de hoogste berg van Tirol, de Wildspitze (3.774m). Op de smalle dalbodem liggen over een lengte van 25 kilometer gehuchten en dorpen verspreid.

St. Leonhard im Pitztal is een droomlocatie voor winterliefhebbers!

Of het nu skiërs, snowboarders, wandelaars, bergbeklimmers of natuurliefhebbers zijn, ze vinden hier allemaal een unieke ervaring en onvergetelijke momenten. De beste pistecondities met sneeuwgarantie zijn gegarandeerd tot in de lente. Uitstekend geprepareerde pistes, meer dan 60 kilometer aan langlaufloipes, funparks, halfpipes, unieke winterwandelpaden en talrijke ijsvallen zorgen voor de juiste adrenalinestoot en unieke momenten.
Op de Pitztaler gletsjer of in het ski- en wandelgebied Rifflsee kunnen alle sportliefhebbers zich uitleven en het plezier van hun leven beleven! Bovendien kun je met de hoogste kabelbaan van Oostenrijk op 3.440 meter boven zeeniveau een adembenemend en onvergetelijk panorama bewonderen en beleven.
Talloze après-ski bars en lokale pubs bieden culinaire hoogstandjes en een geweldige sfeer na een dag skiën.

St. Leonhard im Pitztal is ook een hoogtepunt in de zomer!

St. Leonhard im Pitztal is een paradijs voor wandelaars, bergbeklimmers en natuurliefhebbers. Talloze aanbiedingen zoals de rafttocht op de Rifflsee, de Pitztal Waterwereld met de Kneipp faciliteit, de beeldenroute, het steenbokkencentrum op de Schrofen, de gezinsvriendelijke Rifflsee rondwandeling en het boulderklimstadion in Stillebach bieden afwisseling en veel leuke momenten.
Eindeloze, droomachtige wandelpaden, talloze bijzondere bergmeren, machtige watervallen met uitzichtplatforms, actievolle alpine klimtuinen zorgen voor unieke momenten.
Pitztal biedt ook verschillende adembenemende uitzichten op de vergletsjerde ijsreuzen van de belangrijkste Alpenhoofdkam vanaf het uitkijkplatform van het hoogste café van Oostenrijk: Café 3.440. Café 3.440 bereik je door de hoogste kabelbaan van Oostenrijk te nemen. Geniet van het onvergetelijke uitzicht op de prachtige bergwereld met koffie en gebak op het vrij zwevende panoramaterras.
Tal van andere activiteiten zoals paardrijden, paragliding, raften, klimmen of vissen kunnen worden ondernomen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID430172

Prijs€ 550.000

Bouwjaar 2024

Woningtype Chalet

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres Weißwald

Postcode 6481

Plaats St. Leonhard Im Pitztal

Land Oostenrijk

Regio Tirol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Tirol Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning