Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Ludmannsdorf

Karinthië, Oostenrijk

€ 1.890.000

Woonoppervlakte 246m2
Perceeloppervlakte 2.882m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Deze moderne lifestyle villa ligt ten zuidwesten van Klagenfurt am Wörthersee en is gebouwd in 2021. In totaal biedt deze unieke woning een gezellige sfeer op ca. 350 m² woon- en gebruiksoppervlakte. De lichtovergoten kamers liggen op het zuiden met panoramisch uitzicht op de bergen. De toegang is via de bovenverdieping, direct naast de ruime dubbele garage. Op de benedenverdieping bevinden zich het woongedeelte, de keuken, de slaapkamers en de badkamers, allemaal op het zuiden met een terras en een natuurlijke zwemvijver. Een wijn- en genietkamer, een moderne hangende houtkachel en een buitenkeuken maken het plaatje compleet. De bovenverdieping biedt een garage, kantoor, werkplaats en technische ruimte. Een jacuzzi op het platte dak rondt het aanbod af. Hoogwaardige meubels, vloerverwarming, een natuurlijke zwemvijver en een idyllische locatie maken dit huis tot een familie- of vakantieparadijs ten zuiden van de Wörthersee.

Deze charmante villa ligt ten zuidwesten van Klagenfurt en biedt een idyllische omgeving met uitzicht op de Rosental vallei en de Karawanken bergen. Het perceel van bijna 3.000 m² biedt volledige privacy en een indrukwekkend bergpanorama. De gemeente Ludmannsdorf, met ongeveer 1850 inwoners, is een populaire recreatie- en vakantieregio. De villa biedt het hele jaar door recreatiemogelijkheden, waaronder wandelingen naar "magische" plaatsen en fietstochten.


Velden am Wörthersee en Klagenfurt zijn in 20 minuten te bereiken, en de nabijheid van Ludmannsdorf zorgt voor een optimale bevoorrading. De regio rond de Wörthersee met Draufluss en Keutschachersee biedt nog meer attracties. Deze onder architectuur gebouwde villa is perfect voor liefhebbers van luxe, een ongerepte omgeving en absolute rust. Ervaar de voordelen van deze regio en laat je inspireren door deze unieke woon- en vakantievilla.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID432714

Prijs€ 1.890.000

Bouwjaar 2021

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Jacuzzi Ja

Tuin Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Postcode 9072

Plaats Ludmannsdorf

Land Oostenrijk

Regio Karinthië

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Immobilien Münzer GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning