Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Overig in

Karinthië, Oostenrijk

€ 1.875.000

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Uitzonderlijk bergrestaurant midden in de bergen van Nockberge


Dit bergrestaurant ligt op een indrukwekkende hoogte van ongeveer 2030 meter boven de zeespiegel, midden in de adembenemende Oostenrijkse regio Nockberge. Het biedt een unieke mix van traditionele charme, adembenemende uitzichten en een goed onderhouden sfeer - een uitzonderlijke kans voor wie op zoek is naar een opmerkelijk culinair avontuur.


Een culinair toevluchtsoord: stap in een wereld waar dineren nieuwe hoogten bereikt. Met 135 zitplaatsen binnen en 120 zitplaatsen buiten biedt dit restaurant voldoende ruimte om te genieten van heerlijke gerechten terwijl je uitkijkt over de majestueuze Nock Mountains.

Spectaculair uitzicht: Het buitengedeelte van het restaurant biedt in de zomer een ongeëvenaarde culinaire ervaring. Gasten kunnen zich onderdompelen in de natuurlijke schoonheid van de Nock Mountains en genieten van hun maaltijden al fresco.


Volledig uitgerust: Dit etablissement is volledig uitgerust en zorgt voor een soepele overgang voor de nieuwe eigenaar. Het is klaar om uitzonderlijke service te bieden aan gasten die op zoek zijn naar een onvergetelijke culinaire ervaring.


Diverse mogelijkheden: Naast het huidige succes in de horeca biedt het pand een opwindend groeipotentieel. Denk aan het organiseren van evenementen, het introduceren van nieuwe menu-items of het uitbreiden van je bereik naar een breder publiek.


Accommodatie en seminarruimte: De 1e verdieping heeft kamers die ideaal zijn voor personeel. Daarnaast biedt een seminarruimte mogelijkheden voor vergaderingen, evenementen of workshops.


De "Glockenhütte" is meer dan een zakelijke kans; het is een kans om gasten een ervaring te bieden die ze een leven lang zullen koesteren.


Neem vandaag nog contact met ons op om de culinaire hoogten te ontdekken!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID433055

Prijs€ 1.875.000

Bouwjaar 1983

Woningtype Overig

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Patio Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres nockalmstrasse 1

Land Oostenrijk

Regio Karinthië

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Immobilien Münzer GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning