Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Willemstad

Curaçao

€ 699.000

Woonoppervlakte 241m2
Perceeloppervlakte 1.000m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Luxe Villa inclusief 2 appartementen te koop op Blue Bay!

Zorgeloos genieten van een heerlijke villa met 2 appartementen op het luxueuze Blue Bay Golf & Beach Resort met uitzicht en ruimte voor een groot zwembad, dat zijn de ingrediënten van deze comfortabele en goed onderhouden woning. Op een perceel van maar liefst 1000 m2 met een woonoppervlak van 241 m2.

De woning beschikt over een grote open keuken, een gezellige woonkamer, 1 kantoor, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Door de diverse terrassen rondom de woning is er altijd een plekje te vinden om te genieten van de zon of van de schaduw. De woning verkeert in een goede staat en is instap klaar.

Onder de woning, die je kunt bereiken via een trap maar ook via andere ingangen, bevinden zich 2 appartementen. Deze 2 appartementen beschikken over een aparte slaapkamer, badkamer en keuken. De woning is dus extra interessant om rendement te genereren. Uiteraard zijn de appartementen te gebruiken om familie en vrienden apart te laten verblijven.

Het perceel is groot en heeft rondom vele mogelijkheden voor het plaatsen van een groot zwembad. De huidige eigenaar kan hier meer informatie over verschaffen en is tevens bereid om mee te werken om voor de overdracht de bouw van een zwembad te laten starten (mocht de koop definitief doorgaan). De woning beschikt verder over diverse storage ruimtes.

De woning is getaxeerd op USD 790.000,-. De eigenaar wil er snel vanaf, waardoor deze ruime en goed onderhouden villa inclusief 2 appartementen voor een vaste prijs van USD 699.000,- verkocht mag worden.

Wacht niet te lang en maak snel een afspraak om te bezichtigen. Het Blue Bay Golf & Beach Resort beschikt over een eigen strand, diverse restaurants, bars, een golfbaan en de 24 uurs bewaking.

Klik voor meer informatie op de video. Wil je een afspraak maken; stuur dan een bericht via WhatsApp +5999 5252398, of +31-(0)621160192.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID433162

Prijs€ 699.000

Bouwjaar 2020

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres BR30

Plaats Willemstad

Land Curaçao

Regio Nederlandse Antillen

Bekijk profiel

Aangeboden door:

MiO, Masters in Opportunities

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning