Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Seefeld

Tirol, Oostenrijk

€ 384.000

Woonoppervlakte 50m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Welkom bij de exclusieve LakeSide appartementen - uw ticket voor een eersteklas woonsfeer in Seefeld!

Met trots presenteren wij u het appartement Top 16, een uitnodigende woning van ca. 50 m², bestaande uit twee comfortabele slaapkamers, een uitnodigende woon-/eetkamer en een stijlvolle badkamer met apart toilet. Dit juweeltje bevindt zich in een hoogwaardig appartementengebouw op een gewilde toplocatie.

Elk appartement wordt volledig gemeubileerd aangeboden en heeft een goed doordacht interieur dat maximaal wooncomfort en stijl belooft. Van het elegante meubilair tot de stijlvolle accenten - hier ervaar je de symbiose van hedendaagse luxe en traditionele charme.

De nabijgelegen golfbaan en het idyllische zwemmeer, die praktisch voor de deur liggen, bieden niet alleen een adembenemende achtergrond, maar ook talloze ontspanningsmogelijkheden.

De LakeSide appartementen bieden niet alleen een luxueuze woonsfeer, maar ook extra voorzieningen die het wonen hier tot een unieke ervaring maken. Zo is er een ruim keldercompartiment, een privéparkeerplaats en een wellnessruimte voor gemeenschappelijk gebruik. Deze extra's zorgen ervoor dat de LakeSide appartementen niet alleen een thuis zijn, maar ook een exclusieve oase van ontspanning.

Grijp deze unieke kans om jezelf onder te dompelen in de wereld van LakeSide Apartments en ervaar de perfecte balans tussen luxe, comfort en rendement. Welkom in je nieuwe droomresidentie!

Het aangeboden pand is een toeristische investering die via de gerenommeerde exploitatiemaatschappij MH2 wordt verhuurd aan wisselende gasten.

Netto aankoopprijs € 384.000,00
Netto parkeerplaats € 15.000,00
_____________________________
Totale netto prijs € 399.000,00

Locatie

Seefeld in Tirol, een betoverend dorp in de Oostenrijkse provincie Tirol, verrast bezoekers het hele jaar door met zijn adembenemende ligging op een hoogplateau op een hoogte van ongeveer 1.200 meter. Seefeld ligt verscholen in het majestueuze berglandschap van de Alpen en biedt een schilderachtige achtergrond voor onvergetelijke vakantieervaringen.

De stad is niet alleen een paradijs voor wintersporters, maar trekt ook bezoekers in de zomer met een rijk aanbod aan activiteiten en een eersteklas toeristische infrastructuur. De voetgangerszone in het stadscentrum is een levendige ontmoetingsplaats met charmante winkels, gezellige cafés, restaurants en bars.

Wintersportliefhebbers vinden hun eldorado in Seefeld met uitstekende skigebieden en langlaufloipes. Het besneeuwde landschap biedt ideale omstandigheden om te skiën, snowboarden en langlaufen. In de zomer daarentegen komt de regio tot leven. Wandelaars en mountainbikers verkennen de groene alpenweiden en idyllische wandelpaden, terwijl golfers hun vaardigheden op de proef kunnen stellen op de goed onderhouden golfbanen.

Het nabijgelegen Wildsee meer nodigt uit tot zwemmen en ontspannen in de zomer. Culturele bezienswaardigheden zoals de Sint-Oswaldskerk en de Seekirchl-kerk geven Seefeld een historische charme. Het Casino Seefeld, dat gasten verwelkomt met een speciale sfeer, biedt entertainment en gokken.

Je kunt hier gemakkelijk komen, zowel met de auto via de goed ontwikkelde snelwegen als met de trein via de goed verbonden spoorlijnen. Seefeld is niet alleen een plek voor sportieve activiteiten, maar ook voor culturele ontdekkingen en ontspannende dagen te midden van een indrukwekkend natuurlijk decor. Een bezoek aan Seefeld belooft daarom een harmonieuze mix van outdooravonturen, culturele ervaringen en rustgevende ontspanning.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID433936

Prijs€ 384.000

Bouwjaar 2018

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres Innsbrucker Straße 231

Postcode 6100

Plaats Seefeld

Land Oostenrijk

Regio Tirol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Tirol Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning