Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Maaspark De Lithse Ham

22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht

Maaspark De Lithse Ham
De Lithse Ham 3
5397 GL Lith
Nederland
+31 (0)412-481405
https://www.delithsehof.nl/
Standnummer - 655

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname 2024
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over Maaspark De Lithse Ham

In luxe recreëren direct aan de Maas. Dat wordt mogelijk op Maaspark De Lithse Hof. Een nieuw project op het bekende Maaspark De Lithse Ham met aantrekkelijke verhuuropbrengsten en uiteraard voor eigen vakantieplezier. Onze koopkavels met een zeer luxe en duurzame recreatiewoning aan de Maas zijn natuurlijk zeer geliefd vanwege de verhuuropbrengsten en uiteraard vanwege de mogelijkehden voor eigen vakantieplezier. De recreatiewoningen zijn gelegen aan de Maas en worden duurzaam en luxe gebouwd. Voor uw recreatiewoning heeft u de keuze uit verschillende gebruiksmogelijkheden. De recreatiewoning kunt u volledig verhuren, combineren met eigen gebruik of voor volledig eigen gebruik. De recreatiewoningen worden volledig ingericht aan u opgeleverd, waardoor u er direct gebruik van kunt maken of de recreatiewoning kunt verhuren. Wanneer u de recreatiewoning wilt verhuren, wordt de verhuur volledig voor u verzorgd door een ervaren verhuurpartij.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Maaspark De Lithse Ham

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden