Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

The Real Estagency

22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht

The Real Estagency
Vitruviusruimte 49
2728 NZ Zoetermeer
Nederland
+31 6 22876356
https://www.therealestagency.nl/
Standnummer -

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 2
Ondernemingsnummer / KVK: 90256271
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname 2024
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting 2023

Medewerkers

Over The Real Estagency

The Real Estagency Dubai is ontstaan uit enthousiasme voor de vastgoedmarkt van Dubai en de plannen die de stad voor de toekomst heeft. Wij, Bouke en Alexandros, zijn beide professionele investeerders. Middels The Real Estagency Dubai delen wij onze Dubai vastgoed netwerken, ervaringen en kennis. De missie van The Real Estagency Dubai is om de vele mogelijkheden in Dubai ook binnen Nederland beschikbaar te stellen. Aangezien Dubai extreem snel groeit en er constant nieuwe projecten gelanceerd worden, is het een markt die lastig te betreden is. Het door ons opgebouwde netwerk met de verschillende ontwikkelaars en makelaars in Dubai stelt ons in de gelegenheid om uit alle mogelijkheden een voor u op maat gemaakt advies samen te stellen. Door onze juridische achtergrond en ervaring als makelaar in Dubai kunnen wij uw investering in Dubai vlekkeloos laten verlopen. Zo vormen wij voor u de brug tussen Nederland en Dubai.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod The Real Estagency

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden