Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Marbella For Sale

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch

Marbella For Sale
Marina Banus, Bloque 4, Local, 8
29660 Puerto Banus
Spain
+34 952 90 73 86
https://www.marbellaforsale.com
Standnummer - 7142

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 10
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm SL
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2007

Medewerkers

Nicolas De Zutter

Founder CEO

Hugues De Craene

Sales Consultant

Arno Boon

Sales Consultant

Over Marbella For Sale

Marbella For Sale is een Belgisch makelaarskantoor gestart in 2007 door Nicolas De Zutter. Ons team van tien personen staat ter beschikking om u optimale service te kunnen bieden bij koop, verkoop, huur, verhuur en after sales. U vindt ons kantoor in Puerto Banus. We bieden woningen aan langs de gehele Costa del Sol. Dankzij een samenwerkingssysteem met andere makelaars zijn wij in staat om u een compleet overzicht van het aanbod te presenteren. Als u wilt kopen, verkopen, huren of verhuren in Marbella of de Costa del Sol, dan verzorgen wij een persoonlijk en professioneel advies op maat. Onze ervaren en meertalige consultants doen hun best om een voor u passende oplossing te vinden. Met onze kennis van de vastgoedmarkt aan de Costa Del Sol vinden we regelmatig 'koopjes', en is het onze missie om te focussen op kwaliteit, niet op kwantiteit. Wij verkopen alleen objecten in de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wij spreken Engels, Spaans, Nederlands, Frans, Duits en Russisch. Klik hier voor meer informatie over kopen en verkopen, huren en verhuren in Spanje.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Marbella For Sale

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden