Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Unibricks

Unibricks
Pieter Brueghellaan 1
9051 Gent
België
+32 (0)9 394 3990
https://www.unibricks.be/nl/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname 2024
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over Unibricks

Tien jaar geleden kwam Unibricks, een Belgische projectontwikkelaar, als nieuwkomer op de markt met een grote passie voor vastgoed en een duidelijk doel voor ogen: jou helpen om een veilige en gelukkige toekomst op te bouwen voor jezelf en je geliefden. Eigenschappen die je tot op de dag van vandaag zal terugvinden in de medewerkers. Van een aanbod dat voornamelijk bestond uit hotelvastgoed en tweede verblijven is Unibricks uitgegroeid tot een projectontwikkelaar met een zeer breed aanbod aan investeringsvastgoed. Nu ook studentenvastgoed, pensioenflats en sociaal vastgoed aan de portefeuille werden toegevoegd vinden investeerders altijd een project op maat van hun behoeften.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Unibricks

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden