Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Zell Am Moos

Opper-Oostenrijk, Oostenrijk

€ 580.000

Woonoppervlakte 77m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

Het project bestaat uit 15 wooneenheden met een vloeroppervlak van 50 - 120 m² (2-4 kamers), 1 kantoor/commerciële eenheid en een wijnbar met serre, evenals voldoende parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage en open ruimtes. Het gebouw is gebouwd op duurzame pijlers, met fotovoltaïsche panelen op het dak en een aansluiting voor stadsverwarming op de verwarmingscentrale van Zell am Moos.Deze moderne nieuwbouwflat is een uitstekende investering in de toekomst. Met een woonoppervlakte van 57 m² heeft het appartement 2 kamers, een elegante badkamer en een apart toilet. De open keuken, woon- en eetkamer lopen naadloos in elkaar over. Het aangrenzende balkon is perfect georiënteerd op het westen en nodigt je uit om aangename uren buiten door te brengen.De flat is voorzien van hoogwaardige parketvloeren, die een warme en gezellige sfeer uitstralen.Natuurlijk heeft de flat een bijkeuken in de kelder.Een was- en droogruimte en een fietsenkamer ronden het hoogwaardige wooncomfort af.De wooneenheid is bereikbaar via het trappenhuis of comfortabel met de lift naar alle verdiepingen van het gebouw.Een ondergrondse parkeerplaats kan worden gekocht voor € 30.000 of een buitenparkeerplaats voor € 20.000.De oplevering van het project staat gepland voor eind maart 2025.Het appartementencomplex ligt midden in het charmante, rustige hart van Zell am Moos. Bakker, kapper of restaurant, alles is op loopafstand. De prachtige oever van de naburige Irrsee ligt ook in de directe omgeving.Zell am Moos is een gemeente die behoort tot het district Vöcklabruck in Opper-Oostenrijk. Veel andere populaire meren zoals de Attersee, Mondsee en Wallersee liggen in de buurt. De gevarieerde excursiebestemmingen, maar ook het harmonieuze landschap van de Irrsee in combinatie met een gezellige dorpsstructuur maken van Zell am Moos een aantrekkelijke woonplaats.Voor uitgebreide winkelervaringen ligt Salzburg op slechts ongeveer 30 kilometer afstand. Daar bevindt zich ook de dichtstbijzijnde internationale luchthaven.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID434186

ID makelaar2401_2

Prijs€ 580.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Zell Am Moos

Land Oostenrijk

Regio Opper-Oostenrijk

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Ferstl Immoblien GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning