Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in EuroParcs De IJssel Eilanden

Overijssel, Nederland

€ 324.000

Deze rijtjeswoning van 136 vierkante meter is geschikt voor 10 personen en wordt vorm gegeven op de begane grond door een overdekt terras met afscheiding van de andere rijtjeswoningen, een grote ontvangsthal, een badkamer met een inloopdouche, badmeubel en toilet, een grote en een kleinere slaapkamer en een multifunctionele ruimte die bijvoorbeeld als game room ingericht kan worden. Vanuit de badkamer stapt u bovendien zo de blikvanger op de begane grond, de sauna, in. De eerste verdieping wordt ingekleurd door een royale woonkamer met open keuken met een apart kookeiland, een groot balkon in Franse stijl en een separaat toilet. De tweede verdieping bestaat uit een brede overloop, een master bedroom met en suite een badkamer met inloopdouche, badmeubel en toilet, twee kleinere slaapkamers en een tweede badkamer met inloopdouche, badmeubel en toilet. Deze rijtjeswoning heeft energielabel A en voldoet daarmee aan de hoogste duurzaamheidseisen.Deze rijtjeswoning is volledig gasloos;Zonnepanelen zorgen voor een groot gedeelte van de stroomvoorziening;Verwarming én koeling van het appartement worden gereguleerd door een lucht-water warmtepomp;In warm water wordt voorzien door een 500 liter grote boiler;Hoogwaardige mechanisch ventilatiesysteem voor luchtinlaat en -uitlaat, ondersteund door een CO2-meter.

Gegevens

Project ID435957

Prijs€ 324.000


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Aangeboden door:

EuroParcs Verkoop

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project