Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in EuroParcs Pressegger See

Karinthië, Oostenrijk

€ 189.500

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Deze vakantiewoning van 8,9 meter lang, 6,8 meter breed en 3,5 meter hoog oogt en voelt bij de eerste indruk al als thuis. De kleur antraciet versterkt de kwaliteitsrijke uitstraling van deze 6-persoons vakantiewoning nog meer, net als de houtlookelementen die aansluiten bij de bosrijke omgeving. Het terras, waar u vanuit de living zo opstapt dankzij de schuifdeuren, staat verder garant voor een mooi uitzicht over de Ossiacher See en de omringende bergflanken. Dit terras, dat rondom de vakantiewoning wordt gebouwd, is gemaakt van geïmpregneerd dennenhout, net als het hekwerk en de poort ertoe. Qua interieur is de voornaamste blikvanger de master bedroom die niet alleen ruim is, maar ook verrijkt is met twee kasten naast elke zijde van het tweepersoonsbed. Hangkasten, een spiegel en haakjes om de jas op te hangen vergroten het comfort nog meer. Een toegangsdeur verschaft bovendien rechtstreeks toegang tot het terras. De tweede slaapkamer en derde slaapkamer bestaan elk uit twee eenpersoonsbedden met daartussen een nachtkastje. Een kledingkast, hangkasten en kledinghaakjes kleuren deze ruimte verder in. De woonkamer is nog meer dan normaal het kloppende hart van deze vakantiewoning, omdat u van daaruit rechtstreeks toegang heeft tot vrijwel elke ruimte. De entreehal heeft aan de ene kant een garderobe en aan de andere kant een slaapkamer, maar vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot de andere  twee slaapkamers, de badkamer en het aparte toilet dat naast de baskamer is gelegen.De royale living is echter om meer redenen sfeervol te noemen: ze herbergt een grote zit- en loungehoek en een fraaie open keuken in een L-vorm. Deze keuken bestaat uit een kraan met rvs spoelbak, een vaatwasser, een inbouwkoelkast en -vriezer, een ingebouwde magnetron en een afzuiging boven de kookplaat. De badkamer is ingericht met een ruime douchecabine, toilet en wastafel met fontein en spiegel.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID436066

ID makelaarHPS216

Prijs€ 189.500

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Europarcs

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning