Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Landal Drentse Lagune Westerbork

Drenthe, Nederland

€ 515.000

Woonoppervlakte 121m2
Perceeloppervlakte 797m2
Aantal badkamers 5
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

De beleving van het strandmeer staat centraal bij Landal Drentse Lagune. De woningen zijn gesitueerd op royale kavels eigen grond. De Beachclub zal het kloppend hart vormen van Landal Drentse Lagune. Een trendy spot, waar
een eigentijds restaurant met zonneterras zijn plek gaat krijgen en plaats is ingeruimd voor een overdekte speelruimte met klimwand en uitdagende spellen, receptie en parkshop. Waterpret verzekerd in het strandmeer… bij lekker weer zwemmen, kanoën of waterfietsen. Is het weer wat minder? Geen zorgen, want in het overdekte zwembad is het altijd aangenaam vertoeven.

Aan de rand van Drentse Lagune, op het hoger gelegen gedeelte, vindt u de ruime 10 persoons Comfort woning met rieten dak op kavel 104. De begane grond heeft een ruime hal met toilet en open trap, woonkamer met een royale en lichte uitstraling met open keuken met spoeleiland en glazen hoekpui met openslaande terras deuren. De slaapkamer op de begane grond is uitgevoerd met zijn eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De ruime berging is vanbuiten te bereiken. Op de verdieping zijn vier slaapkamers met elk hun eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De gevel is uitgevoerd met metselwerk en keim.
De woning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd.
Eigen gebruik maximaal 12 weken per jaar. Verhuur door Landal Green Parks. Aanvangsrendement netto 6,5 % per jaar en is direkt opleverbaar.

Zie ook www.drentselagune.nl/drentse-lagune-10-persoons-comfort/

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID437492

Prijs€ 515.000

Bouwjaar 2024

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres Gagelmaat 5

Postcode 9431 KT

Plaats Landal Drentse Lagune Westerbork

Land Nederland

Regio Drenthe

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Kolax Second Homes

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning