Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Velden Am Worthersee

Karinthië, Oostenrijk

€ 395.000

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

Modern 2-kamer lifestyle appartement op een rustige locatie in Velden am Wörthersee - zo goed als nieuw, stijlvol en volledig gemeubileerd!

Welkom in je nieuwe oase van ontspanning in Velden am Wörthersee! Dit eigentijdse 2-kamerappartement, gebouwd in 2018, biedt niet alleen het hoogste wooncomfort, maar ook de perfecte combinatie van stijl en comfort.


Dit appartement heeft een harmonieus ontworpen slaapkamer en een woon-/eet-/keukenkamer die uitnodigt tot gezellige momenten. Een moderne badkamer rondt de voorzieningen af. De open woonkamer is ook uitgerust met een houtkachel voor gezellige warmte en sfeer.


Er is een eigen parkeerplaats buiten, terwijl de liefdevol aangelegde tuin met tuinhuisje ruimte biedt voor ontspanning in de buitenlucht. De doordachte kamerindeling zorgt voor een aangename woonervaring op ca. 42 m² woonoppervlak en een extra serre van ca. 24 m².


Voor wellnessliefhebbers is er een privé jacuzzi op het terras. Dit appartement is volledig gemeubileerd en uitgerust met een smart home control systeem. Het belichaamt de levensstijl van modern, comfortabel wonen.

Regel vandaag nog een bezichtiging om de voordelen van dit exclusieve appartement persoonlijk te ervaren. We kijken ernaar uit om je deze unieke woonervaring te presenteren.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID439324

Prijs€ 395.000

Bouwjaar 2018

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Jacuzzi Ja

Tuin Ja

Open haard Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Postcode 9220

Plaats Velden Am Worthersee

Land Oostenrijk

Regio Karinthië

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Immobilien Münzer GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning