Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Van Engelen

Curaçao

€ 1.545.000

Woonoppervlakte 471m2
Perceeloppervlakte 3.748m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Welkom bij dit exclusieve eigentijdse landgoed in koloniale stijl, prominent gelegen op een uitgestrekt perceel van 3.748m2. De imposante metalen poorten openen langs een met keien beklede ronde oprit, waardoor de hoofdresidentie zich aandient met een indrukwekkende uitstraling.

Aan de linkerzijde bevindt zich een afzonderlijk een-slaapkamer appartement, voorzien van een eigen terras. Dit wordt aangevuld met een garage voor drie auto's en een handige autowasruimte. Franse luikdeuren onthullen op elegante wijze een entree, die leidt naar een met hardhout beklede gang met aan de rechterzijde een gastentoilet.

Het gehele landgoed ademt een nostalgische ambiance uit. In het landhuis zelf zijn hardhouten vloeren aanwezig, wat een aangename sfeer creëert in de ruime leefruimte die naadloos overgaat in een open terras. Vanaf hier strekt het uitzicht zich uit over een weelderige en uitstekend onderhouden tropische tuin.

Aan de rechterkant van de woonkamer bevinden zich een moderne, volledig uitgeruste keuken en een voortreffelijke traditionele bibliotheek met vloer-tot-plafond kasten, inclusief een uitschuifbare ladder. De master suite strekt zich uit over de volledige lengte van de villa en omvat een open slaapkamer die via bogen leidt naar een badkamer met een klassiek bad, douche en een royaal bemeten inloopkast.

De master suite vloeit moeiteloos over naar een overdekt terras van 58m2, waar de eetkamer zich bevindt; een perfecte ruimte voor verfijnd entertainment. Een weelderig groen gazon, versierd met een verscheidenheid aan palmbomen en fruitbomen, zoals mango's, bananen, zuurzak, papaja en avocado bomen, trekt de aandacht. Een met keien bekleed pad leidt naar een groot zwembad met een BBQ-ruimte, waardoor nog een aangename plek ontstaat voor het organiseren van bijeenkomsten.

Volg een ander pad om een twee-slaapkamer appartement te ontdekken met eigen keuken, terras, carport en privé-ingang.

Dit landgoed geeft u het gevoel dat u uw eigen kleine paradijs binnenstapt.

Bent u op zoek naar een privé landgoed weg van alles maar toch dichtbij ? Neem contact op met onze makelaar Militza Scoop, die u graag dit prachtige landgoed laat zien. Ze is te bereiken op +59996604853

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID442012

Prijs€ 1.545.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Kaya Themis 15

Plaats Van Engelen

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

International Fine Living

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning