Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Saalbach-Hinterglemm

Salzburg, Oostenrijk

€ 385.000

Woonoppervlakte 29m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

Kopen om te verhuren Penthouse Glemm door AvenidAHet nieuwe 4-sterren superior resort GLEMM by AvenidA belooft luxe, comfort en een adembenemend panoramisch uitzicht op de prachtige bergen in het centrum van het Salzburger Land. Het hotel maakt indruk met zijn innerlijke waarden: volledig uitgeruste, hoogwaardige appartementen waar je je thuis voelt, een klassiek restaurant en een seminarruimte. Daarnaast heeft het resort een fantastische wellnessruimte met verschillende sauna's, een verwarmd buitenzwembad en een aangename ontspanningsruimte die zorgt voor volledige ontspanning.De unieke ligging midden in de bergen is een genot voor rustzoekers, natuurliefhebbers en sportievelingen van alle niveaus. Er zijn talloze kilometers aan pistes, wandelpaden en fietspaden beschikbaar voor gasten om energie te verbranden, te genieten en nieuwe energie op te doen. GLEMM is uniek - uniek bijzonder!Compacte luxe kenmerkt deze studiosuite. De geslaagde combinatie van privacy, luxe en stijlvol interieur met een uniek uitzicht op de Zwölferkogel garandeert maximale ontspanning voor de hoogste eisen.Het is perfect voor 2 personen en heeft veel te bieden. In de gezellige eenheid is er een slaapkamer met eigen badkamer met inloopdouche, een discreet gastentoilet, een bijkeuken en een gezellige zithoek, van waaruit je toegang hebt tot het balkon en kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de bergen.Het hele interieur is volledig ingericht in luxe alpine stijl van hoge kwaliteit.In het winterseizoen profiteer je van een gratis pendeldienst met de skibus.De verkoopprijs is netto plus 20% btw. De btw wordt dienovereenkomstig in rekening gebracht als voorbelasting voor commerciële verhuur.Zomer of winter - de regio Saalbach Hinterglemm heeft ongelooflijk veel te bieden! Het landschap, dat op 1.003 meter boven zeeniveau ligt, wordt gekenmerkt door zijn dromerige natuur en de imposante bergwereld.Niet voor niets geniet de gemeente Saalbach-Hinterglemm zowel regionaal als internationaal een grote populariteit. Het vlaggenschip is natuurlijk de prachtige wereld van de pistes, waarvan 270 km perfect geprepareerd en met 70 kabelbanen en liften, evenals een verlichte piste, uitnodigen tot gevarieerd skiën. Terwijl het winteraanbod wordt gecompleteerd door langlaufloipes en rodelbanen, kan het gebied in de zomer heerlijk worden verkend op talloze wandel- en fietspaden. De jaarlijkse evenementen, zoals de "Snow Mobile Saalbach Hinterglemm", de "Harley-Davidson Meeting" of de "Rave On Snow" zijn slechts een paar van de vele evenementen die in het gebied plaatsvinden en erg populair zijn.De dichtstbijzijnde internationale luchthaven ligt in Salzburg en is met de auto in iets meer dan een uur te bereiken.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID443082

ID makelaar2271_4

Prijs€ 385.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Saalbach-Hinterglemm

Land Oostenrijk

Regio Salzburg

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Ferstl Immoblien GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning