Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Köttmansdorf

Karinthië, Oostenrijk

Prijs op aanvraag

Woonoppervlakte 350m2
Perceeloppervlakte 1.192m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

In het idyllische dorpje Köttmannsdorf, op slechts 10 kilometer van Klagenfurt en de Wörthersee, wacht een exclusieve plattelandsvilla op je. Dit meesterwerk van elegantie biedt een adembenemend uitzicht op het omliggende platteland en de imposante Karawanken.


Het gebouw werd in 1997 aangekocht en met de grootste aandacht voor detail verbouwd tot een prachtige, solide woning. Op 221,40 m² in de kelder en op de begane grond vind je luxe voorzieningen zoals twee garages, een fitnessruimte met sauna, een solarium en meer. De 134,8 m² van de 1e verdieping maken indruk met een ruime woon/eetkamer, een SiMatic keuken en een terras van 115 m² met een open haard. De 2e verdieping (117,10 m²) biedt exclusieve slaapruimtes.


Hoogwaardige meubels, vloerverwarming, handgemaakte Grafenstein stenen vloeren, parketvloeren en sierlijke stucwerkelementen geven het pand een ongeëvenaarde elegantie.


De locatie boven de Drau, omgeven door ongerepte natuur en de betoverende bedevaartskerk "Maria Waldesruh", belooft pure ontspanning. Geniet van de nabijheid van Klagenfurt en een exclusieve levensstijl omgeven door ongerepte weiden en bossen. Een oase voor sportliefhebbers met een breed scala aan activiteiten direct voor de deur.


Deze woning belichaamt de symbiose van luxe en natuur - een uniek juweel voor veeleisende kenners. Vervul je droom van exclusief wonen te midden van een onvergelijkbare omgeving!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID443487

PrijsPrijs op aanvraag

Bouwjaar 1997

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Balkon Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Sauna Ja

Garage Ja

Adres

Plaats Köttmansdorf

Land Oostenrijk

Regio Karinthië

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Immobilien Münzer GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning