Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in St. Martin Am Tennengebirge

Salzburg, Oostenrijk

Vanaf € 110.000

Woonoppervlakte 30m2
Perceeloppervlakte 4.764m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Gelegen in de schilderachtige uitlopers van de Oostenrijkse Alpen, is St. Marin een betoverende bestemming, omringd door eersteklas restaurants, winkels en hotels. Op slechts 20 minuten van St. Martin ligt het grootste skigebied van Europa, dat eindeloze wintersport- en wandelmogelijkheden biedt voor vakanties gedurende het hele seizoen. Het aangename klimaat van de regio vergroot de aantrekkingskracht het hele jaar door nog verder.

De Excelion Group transformeert het aparthotel met de ontwikkeling van 57 luxe commerciële vrijetijdsappartementen op een oppervlakte van 4764 m². Deze woningen hebben uitgebreide upgrades ondergaan, waaronder nieuwe buitenverf, verfijnde landschapsarchitectuur en gemoderniseerde interieurs met dubbele wastafels, verbeterde open haarden en verfijnde vloeren. Het complex zelf beschikt over luxe voorzieningen zoals een zwembad, jacuzzi, spa en fitnessruimte, waardoor het een perfecte aanvulling is op de nabijgelegen skigebieden en het een ideale locatie maakt voor een verjongend toevluchtsoord in de Alpen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID443793

PrijsVanaf € 110.000

Bouwjaar 2020

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Balkon Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres Mesnerbauernweg 176

Postcode 5522

Plaats St. Martin Am Tennengebirge

Land Oostenrijk

Regio Salzburg

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Excelion Development Group Ltd

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning