Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Esentepe

Cyprus

Vanaf € 151.000

"Stap binnen in een wereld van weelde en welzijn, waar luxe en healthcare samenkomen in perfecte harmonie. Welkom bij ons exclusieve complex, waar elke dag voelt als een vakantie en zorgeloosheid de norm is. Ontdek een oase van comfort en verfijning, waar een luxe restaurant op u wacht met culinaire hoogstandjes die uw smaakpapillen verwennen.

Maar dat is nog niet alles. Geniet van uw eigen stukje paradijs aan ons prachtige privéstrand, waar u kunt ontspannen onder de stralende zon en de zachte bries van de zee. Laat al uw zorgen achter u terwijl u zich laat verwennen door onze uitgebreide healthcare-services, die zorgen voor uw welzijn en gemoedsrust.

Dit is niet zomaar een plek om te wonen, dit is een levensstijl. Een leven vol luxe, comfort en zorg, allemaal binnen handbereik. Maak vandaag nog de keuze voor een leven van ongeëvenaarde kwaliteit en verfijning. Welkom thuis."


De bouw begint in April 2024 en zal in April 2027 klaar zijn.

Gegevens

Project ID444192

PrijsVanaf € 151.000

Woonoppervlakte 55m2

Perceeloppervlakte 20000m2

Verwachte oplevering 2024


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Plaats Esentepe

Land Cyprus

Aangeboden door:

Keller Williams Island

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project