Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Karsiyaka

Cyprus

Vanaf € 432.000

Woonoppervlakte 185m2
Perceeloppervlakte 310m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

"Stel u voor: een leven van ongeëvenaarde luxe en comfort in het betoverende Karsiyaka. Welkom bij onze exclusieve villa's, waar elke hoek doordrenkt is van elegantie en verfijning. Met 3 of 4 prachtige slaapkamers bieden onze villa's ruimte voor elk aspect van uw leven, of u nu geniet van quality time met uw dierbaren of ontspant in uw eigen toevluchtsoord.

Maar het echte pronkstuk? Uw privézwembad, een oase van sereniteit en ontspanning waar u kunt genieten van verfrissende duiken en zorgeloze dagen onder de zon. En alsof dat nog niet genoeg is, bevindt de azuurblauwe zee en het zachte zandstrand zich op slechts 5 minuten rijden, waardoor elke dag een uitnodiging is voor avontuur en ontdekking.

Met de start van de bouw in juni 2024, kunt u binnenkort de trotse eigenaar zijn van een stukje paradijs. Verwacht de voltooiing tegen het midden van 2026, en bereid u voor op een leven vol weelde en welzijn in uw eigen exclusieve retraite.

Mis deze unieke kans niet om te investeren in uw droomleven. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u begeleiden naar uw perfecte thuis in Karsiyaka."

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID444200

PrijsVanaf € 432.000

Bouwjaar 2024

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Plaats Karsiyaka

Land Cyprus

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Omağ Construction

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning