Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Chalet in Otterlo

Gelderland, Nederland

€ 125.000

Woonoppervlakte 50m2
Perceeloppervlakte 165m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

De Cube la Mer 4 is een vrijstaande woning met een robuuste en moderne uitstraling. Dankzij de hoge ramen is er veel lichtinval. Het chalet is gelijkvloers en geschikt voor 4 personen. In het woongedeelte vind je een zithoek met televisie en een gezellig eetgedeelte met eettafel en stoelen. De keuken is onder andere uitgerust met een vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en een Nespresso koffiemachine. In de vakantiewoning vind je 2 slaapkamers, elk met twee eenpersoons boxsprings. Er is een badkamer met douchecabine en wastafel en toilet. De woning is voorzien van convector verwarming en je hebt er gratis WiFi. De openslaande deuren naar het terras zorgen voor een extra vakantiebelevenis. Het ruime terras is voorzien van tuinmeubilair en er is een technische ruimte met de boiler welke vanaf buiten bereikbaar is en tevens opslaghok is voor bijvoorbeeld kussens voor de tuinmeubels. Je kunt de auto bij de woning parkeren .
Het gaat hier om een vakantiewoning op een van de mooiste parken van Europarcs, "De Zanding" gelegen in het midden van het prachtige natuurgebied De Hoge Veluwe en is dus omringd door uitgestrekte natuurgebieden ideaal om tot rust te komen maar ook geweldig voor wandelingen en fietstochten. Het park heeft een overdekt zwembad, wellness gebied, restaurantjes, zwemvijver en kinderspeeltuinen en gelegen in het dorp Otterlo in Gelderland.
Het gaat hier om het vakantiehuis exclusief kavelhuur.
Er zijn talloze uitstapjes in de nabije omgeving.
https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/gelderland/de-zanding
Het adres van het huis is Ponybos 36.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID445036

Prijs€ 125.000

Bouwjaar 2022

Woningtype Chalet

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres Vijverlaan 1

Postcode 6731 CK

Plaats Otterlo

Land Nederland

Regio Gelderland

Regio Veluwe

Aangeboden door:

Laura Berkien

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning