Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartementen direct aan de piste bij Nesfjellet

Noorwegen

€ 365.000 - € 565.000

Appartementen direct aan de piste bij Nesfjellet

  • Ski in - Ski out en vrij uitzicht

  • Langlaufen, mountainbiken, golfen, eetgelegenheden voor de deur

  • Populair in de winter én zomer

Met trots presenteert Norcab in samenwerking met Nesfjellet en Abea, een prachtige bestemming in Noorwegen en absolute Noorse Droom. Nesfjellet is het berggebied bij het stadje Nesbyen en ligt op ruim 2 uur reisafstand ten noordwesten van Oslo. Nesbyen is goed bereikbaar. Het ligt aan de hoofdweg 7 tussen Oslo en Bergen en maakt onderdeel uit van de treinroute die oost en west Noorwegen verbindt. In Nesbyen zijn supermarkten, tankstations, eetgelegenheden, hotels, toeristische attracties en meer.

Op Nesfjellet komt alles samen wat Noorwegen zo mooi en uniek maakt: Kleinschalig, maar zo puur, rust, ruimte en natuur. Actief en sportief bezig zijn in een prachtig decor. In de winter skiën en langlaufen, genieten van een betoverend wit landschap. Na zo’n dag buiten op de bank bijkomen bij de houtkachel. In de zomermaanden tochten maken, golfen, mountainbiken of het water opzoeken. Voor mountainbikers zijn er waanzinnig mooie en lange routes aangelegd. Bosbessen plukken, bergtoppen bereiken, genieten van vergezichten en dat alles in de zuivere berglucht. Nesfjellet is een plek voor het hele gezin. Dat zie je terug in het aanbod en de presentatie van de activiteiten. Door de vele faciliteiten en mogelijkheden is dit het hele jaar een ultieme vakantiebestemming. Met een vakantiewoning op Nesfjellet zit je op een heerlijke vakantieplek in de streek Hallingdal op een uur rijafstand van bijvoorbeeld Geilo en Hemsedal. Het is ook een ideale uitvalsbasis om het mooie Noorwegen verder te ontdekken.
Er zijn nu plannen ontwikkeld voor een flinke uitbreiding van het skigebied en daarmee ook het aantal vakantiewoningen en appartementen. Vanaf de piste kunt u straks helemaal naar het appartement skiën. Er komt nu een kleinschalig project van in totaal 18 appartementen. Er komen 3 appartementenblokken van elk 6 woningen. Van die 6 zijn er 3 stuks op de begane grond en 3 types hebben 2 verdiepingen. De appartementen worden duurzaam, lux en modern met grote glaspuien en ademen een bijzonder huiselijk gevoel uit. Ze worden gebouwd met natuurlijke en Noorse materialen en passen prachtig in het landschap. De ligging is echt uniek: Direct aan de piste en op ‘de eerste rij’. Deze 3 blokken worden gepositioneerd voor eerder gebouwde appartementen en hebben daarmee het grote voordeel van een vrij uitzicht! Balkon en uitzicht op de zonkant. Een ander groot voordeel van dit moment, is dat de verkoop precies nu start en daarbij de eerste keus nog beschikbaar is voor de Nederlandse en Belgische markt. Het gebied Nesfjellet wordt steeds verder ontwikkeld voor toerisme en ook daarom een echte aanrader en uitstekende investering.

Verhuur
Wilt u uw vakantiewoning verhuren? Dan geeft deze locatie goede verhuurmogelijkheden. Er is geen verhuurplicht. Er is complete verhuurservice aanwezig. Norcab informeert u hier graag verder over.
Zowel Norcab, ABEA en Nesflellet zijn aanwezig op de Second Home beurs in Utrecht van 22, 23 en 24 maart. U kunt via ons vrijkaarten krijgen. We hopen u daar te spreken!

Gegevens

Project ID446306

Prijs€ 365.000 - € 565.000

Aantal units 18

Woonoppervlakte 71 - 114m2

Verwachte oplevering 2024 - 2025

Verwachte rendement 3-5%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Nesfjellet Alpin

Postcode 3540

Plaats Nesbyen

Land Noorwegen

Aangeboden door:

Norcab Nederland

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project