Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Landal Brabantse Wal Bergen Op Zoom

Noord-Brabant, Nederland

€ 429.500

Landal Brabantse Wal 107 LUXE RECREATIEWONINGEN

Op de grens van Bourgondisch Noord-Brabant, het mooie Zeeland en onze zuiderburen België ligt Brabantse Wal. Het bruisende Antwerpen is te bereiken binnen twintig minuten, maar ook uitwaaien aan de Oosterschelde of genieten van culturele steden als Breda en Rotterdam is hier nooit ver weg. Wandelen, fietsen, paardrijden en golfen, het zijn zomaar wat sportieve mogelijkheden in het gebied van de Wouwse Plantage en de wijde omgeving. Afgewisseld met een terrasje aan de strandboulevard van Bergen op Zoom, in het historische centrum of in een nabijgelegen stad. Hoe heerlijk is dat? Brabantse Wal ligt middenin de overweldigende natuur van de Wouwse Plantage. Met zijn beleefnatuur, spraypark en horeca zal het een prachtige uitvalsbasis zijn voor mensen die van rust houden, maar ook voor een ieder die het Bourgondische achterland van Brabant en Vlaanderen koestert.

Je eigen Treehouse op Landal Brabantse Wal?
Ben jij op zoek naar een investering met een aanvangshuurrendement van 6,2%? Landal Brabantse Wal wordt niet alleen voorzien van vrijstaande luxe recreatiewoningen, maar ook van een Treehouse. Gezellig knus, maar volledig uitgerust genieten van een heerlijke vakantie in uw eigen Treehouse met een interessant gemiddeld netto huurrendement over 10 jaar van 8,1% bij verhuur door Landal GreenParks.

Waarom investeren in Brabantse Wal?
Bouw is gestart
Prijs vanaf € 216.000,- ex BTW V.O.N.
Woning wordt inclusief inventaris, turn key opgeleverd
Verhuurpool per type woning
BTW volledig terugvorderbaar
Royale kavels eigen grond
Verhuur en beheer door Landal GreenParks
12 weken eigen gebruik per jaar

Zie ook www.brawal.nl

Gegevens

Project ID447694

Prijs€ 429.500

Woonoppervlakte 67m2

Perceeloppervlakte 573m2

Verwachte oplevering 2024


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Zoomvlietweg 24 A

Postcode 4623 RL

Plaats Landal Brabantse Wal Bergen Op Zoom

Land Nederland

Regio Noord-Brabant

Aangeboden door:

Kolax Second Homes

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project