Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Trevignano Romano

Lazio, Italië

€ 180.000

Woonoppervlakte 144m2
Perceeloppervlakte 800m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

"CASA ARTISTICA" In het pittoreske heuvellandschap van Trevignano Romano, beschermd door de heuvel van Rocca Romana, een beschermd en bezichtigbaar gebied, bevindt zich Casa Artistica, een hoekgedeelte van een driegezinswoning verdeeld over drie niveaus; de begane grond bestaat uit een regelmatig gesloten veranda met glazen ramen waar een gezellige open haard is gemaakt die ook de sfeer van het eetgedeelte verwarmt dat uitkomt op het balkon. De ruimte wordt bediend door een gastenbadkamer, een comfortabele trap leidt naar de eerste verdieping waar twee slaapkamers en een vier jaar geleden gerenoveerde badkamer met douche zijn. De kelder is bereikbaar via een kleurrijke trap die leidt naar een kamer met badkamer en open haard met onafhankelijke toegang vanuit de tuin. Het hoogtepunt van het huis is de buitenruimte die zich zowel aan de voor- als achterkant uitstrekt voor een totaal van ongeveer 800 vierkante meter. Het huis is in goede staat.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID447720

Prijs€ 180.000

Bouwjaar 1989

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Adres

Adres Via Monte Fumaiolo

Plaats Trevignano Romano

Land Italië

Regio Lazio

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Frimm Magnum Italy

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning