Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in La Nucía

Alicante, Spanje

€ 865.000

Woonoppervlakte 210m2
Perceeloppervlakte 800m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Ontdek deze adembenemende villa met een moderne uitstraling, genesteld tussen de majestueuze bergen en de glinsterende zee in La Nucía, een steenworp afstand van Panorama en de prestigieuze Britse school van Elian. Stap binnen in een prachtige eetkamer, compleet met een mezzanine woonkamer die een gevoel van ruimtelijkheid en grandeur biedt, dankzij zijn verhoogde plafond. De open keuken, met een centraal eiland, is het hart van het huis en naastgelegen vind je een handige service/bergruimte. Laat de woonkamer naadloos overgaan naar het buitenleven, waar een sprankelend zwembad wacht, omringd door een groot overdekt terras voor het ultieme buitencomfort. Droom je van een infinity pool met LED-kleurverlichting? Het kan hier allemaal! Op de begane grond vind je ook een gastentoilet en enkele handige inbouwkasten, perfect voor het opbergen van alledaagse benodigdheden. Boven biedt deze villa een oase van rust met 3 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan een en-suite in de prachtige hoofdslaapkamer. Stap naar buiten op het ruime balkon en laat je betoveren door het adembenemende uitzicht. Je auto staat veilig onder een stijlvolle pergola met een automatische poort. Dit project is ontworpen met oog voor detail, waarbij rekening is gehouden met de omgeving voor maximaal uitzicht, privacy en optimale blootstelling aan natuurlijk zonlicht. La Nucía, gelegen in de betoverende Marina Baixa regio in Alicante, is een charmante gemeente omringd door Altea, Callosa d'En Sarrià, Benidorm, Polop en L'Alfàs del Pi. Met zijn schilderachtige ligging in een vruchtbare vallei tussen Benidorm en Callosa d'En Sarrià, op slechts 3 km van de kust van Altea, biedt La Nucía het beste van twee werelden. Het schilderachtige stadscentrum, met uitzicht op de glinsterende Middellandse Zee, ligt op slechts 51 km ten noorden van Alicante en 8 km ten noorden van bruisend Benidorm.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID455952

ID makelaarNB-42732

Prijs€ 865.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 3530

Plaats La Nucía

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

CostaBlancaWoningen

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning