Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in

Alicante, Spanje

€ 1.750.000

Woonoppervlakte 225m2
Perceeloppervlakte 1.195m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Las Colinas Golf & Country Club, gelegen langs de adembenemende Spaanse Middellandse Zeekust, net ten zuiden van Alicante, is een heiligdom van natuurlijke schoonheid en exclusief wonen. Hier gaan meer dan 200.000 vierkante meter ongerept natuurlandschap en zorgvuldig ontworpen huizen naadloos in elkaar over en bieden de bewoners een serene ontsnapping aan de drukte van alledag.
Las Colinas Golf & Country Club is meer dan alleen een woongemeenschap; het is een lifestyle bestemming die de essentie van het mediterrane leven belichaamt. Gezegend met een heerlijk klimaat, uitstekende vervoersverbindingen en eersteklas voorzieningen, heeft het resort prestigieuze onderscheidingen verdiend zoals de "Leading Villa Resort in Spain and Europe" van de gewaardeerde World Travel Awards.
In het hart van Las Colinas ligt de kampioenschapsgolfbaan, een prachtig meesterwerk dat vijf keer de titel "Beste golfbaan in Spanje" heeft opgeëist bij de World Golf Awards. Erkend als een van Europa's top 100 golfbanen door Golf World magazine, biedt het liefhebbers een ongeëvenaarde golfervaring in een adembenemende omgeving.
Hier worden nieuwe huizen gebouwd die naadloos opgaan in de natuurlijke omgeving en bewoners het toppunt van luxe wonen bieden. Bewoners hebben toegang tot een reeks hoogwaardige diensten die privacy, kwaliteit en uitzonderlijke klantenservice garanderen. Hier krijgt het leven een nieuwe betekenis - er wacht je een mix van rust, verfijning en de geneugten van het mediterrane leven.
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over dit object!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID459539

Prijs€ 1.750.000

Bouwjaar 2024

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Orihuela, 2 Av. de las Colinas

Land Spanje

Regio Alicante

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Immobilien Münzer GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning