Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Panorama Chalets

Tirol, Oostenrijk

€ 555.000 - € 594.000

Panorama Chalets

  • Model buy-to-let

  • Infraroodcabine in elk appartement

  • Winter- en zomerparadijs

VOOR LIEFHEBBERS VAN INNOVATIEVE ARCHITECTUUR EN DESIGN ZIJN DE PANORAMACHALETS PRECIES GOED.

Er worden 10 exclusieve vakantiewoningen gebouwd, met een eigen terras of tuin en een fantastisch uitzicht op het omringende berglandschap.

De locatie van de chalets is een droom! Het Pitztal biedt talloze activiteiten voor winter- en zomerliefhebbers en zorgt voor unieke en onvergetelijke momenten.
De wooneenheden zijn uitgerust met luxe inbouwkeukens en apparatuur van Duitse merken. In de badkamers worden exclusieve badkamermeubels en designarmaturen geïnstalleerd die ook hun plaats vinden in de keuken.

De infraroodcabine biedt een fantastisch uitzicht op het Tiroolse bergpanorama en nodigt uit om te ontspannen. nodigt uit om te ontspannen. De appartementen zijn professioneel ingericht en worden instapklaar opgeleverd. Ook bij de inrichting is gebruik gemaakt van tijdloze, warme en natuurlijke materialen met een luxueuze uitstraling. De nadruk ligt op een gezellige sfeer - eigentijds en toch traditioneel.

Elke flat wordt naar eigen zeggen instapklaar opgeleverd. Dit betekent dat elke eenheid volledig gemeubileerd en uitgerust is. Naast het bed, de kledingkast en de tafel omvat dit ook keukenapparatuur en serviesgoed.
serviesgoed, woningtextiel zoals gordijnen, beddengoed en handdoeken, maar ook elektronische apparaten zoals tv en een WLAN-verbinding. Een instapklare flat biedt dus veel meer dan een gemeubileerde flat en zorgt ervoor dat de flat onmiddellijk kan worden verhuurd.

Je flat wordt beheerd door een gerenommeerde operator en verhuurd aan wisselende gasten. Gerichte marketing via internationale portals en het aanspreken van gevestigde klanten leidt tot de best mogelijke bezetting en rendement voor jou!

De beheerder zorgt niet alleen voor de gasten, maar ook voor jouw woning met toewijding en de nodige zorg.
Dit betekent dat al het werk uit handen wordt genomen zodat jij optimaal kunt genieten van je investering.

Locatie:

ST. LEONHARD

In dit schilderachtige bergdal vind je een breed scala aan activiteiten voor iedereen. Naast adembenemende hooggebergtelandschappen met meerdere drieduizend meter hoge toppen en de gletsjer vind je hier ook romantische wandel- en trektochten.
De ideale plek voor een actieve vakantie. Het bergdorp St. Leonhard ligt aan het einde van het Pitztal aan de voet van de Pitztaler gletsjer en Tirools hoogste berg 'Der Wildspitze' (3.774 M). Skiën op de gletsjer is hier vanaf eind september mogelijk.
Het Pitztal is gemakkelijk te bereiken - met de auto via Reutte / Fernpass of met de trein. De luchthaven van Innsbruck ligt op ongeveer een uur rijden.

Het aangeboden pand is een toeristische investering die via een gerenommeerde exploitatiemaatschappij wordt verhuurd aan wisselende gasten.

HET BERGJUWEEL IN HET CENTRUM VAN HET PITZTAL

Gegevens

Project ID460551

Prijs€ 555.000 - € 594.000

Aantal units 10

Woonoppervlakte 89 - 97m2

Verwachte rendement 4-5%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Weißwald

Postcode 6481 St.

Plaats Leonhard Im Pitztal

Land Oostenrijk

Regio Tirol

Aangeboden door:

Tirol Real Estate

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project