Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Chalet in Seefeld

Tirol, Oostenrijk

€ 839.000

Woonoppervlakte 84m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

De SUITES Seefeld Lodges, bestaande uit acht unieke chalets, zijn geïnspireerd op het charmante Olympische dorp Seefeld en belichamen tijdloze luxe in een betoverend Tirools landschap. Elk chalet is een architectonisch hoogtepunt waarin fijne materialen zoals hout en natuursteen harmonieus samengaan met de omgeving, terwijl achter de elegante gevels puur comfort schuilgaat.
Het gebruik van gerenommeerde internationale merkfabrikanten is bijzonder opmerkelijk. Elk chalet heeft een geraffineerd verlichtingsconcept en designlampen van Occhio, boxspringbedden van Setra, die ook luxe hotels zoals het Ritz Carlton inrichten, designstoelen van Freifrau, betimmerde keukens en keukenapparatuur van Siemens StudioLine en vele andere highlights - kwaliteit die het verschil maakt.

Het chalet

Chalet TOP 1, helemaal links, ligt niet alleen op een bevoorrechte locatie met directe toegang tot de parkeerplaats, maar biedt ook een eersteklas uitzicht op de omgeving.

Het chalet biedt een uitnodigende en ruime sfeer. Bij binnenkomst valt meteen het open concept op en de ruime verdieping met keuken, eethoek en woonkamer. Dit open ontwerp creëert een gezellige sfeer voor gezamenlijke maaltijden en sociale bijeenkomsten. De toegang tot het privéterras en de tuin op het zuiden nodigt uit om buiten te ontspannen en biedt een prachtig uitzicht op de Tiroolse bergen.
Op dit niveau is er ook een gastentoilet en een privésauna, perfect voor ontspannende momenten na een dag vol buitenactiviteiten. Een open trap leidt naar de twee slaapkamers, die elk een eigen badkamer en privétoegang tot het balkon hebben. Deze privévertrekken bieden comfort en privacy voor elke gast.
Daarnaast heeft elk chalet zijn eigen sportuitrustingsruimte met ruimte voor fietsen of ski's. Een bijzonder hoogtepunt is de geïntegreerde skischoenverwarmer. Elk chalet heeft een eigen parkeerplaats, zodat gasten gemakkelijk met de auto kunnen komen of hun auto kunnen parkeren.
Al met al biedt Chalet TOP 1 een ideale combinatie van comfort, functionaliteit en luxe inrichting voor een onvergetelijke vakantie.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we beantwoorden graag al je vragen!

De SUITES Seefeld Lodges worden gerund door de lokaal bekende exploitant PEAK STAY, die bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit en je een allround zorgeloos pakket biedt. Deze investering voorspelt een aantrekkelijk rendement van 4 tot 6% per jaar en bescherming tegen inflatie door de waardestijging van het onroerend goed.

Netto aankoopprijs € 839.000,00
Netto inrichting € 60.000,00
AAP netto € 20.000,00
______________________________________
Totale netto prijs € 919.000,00

Het aangeboden object is een toeristische investering die via een gerenommeerde exploitatiemaatschappij wordt verhuurd aan wisselende gasten. U profiteert van lucratieve rendementen en uitstekende vooruitzichten.


Incidentele aankoopkosten:
Volgens de toeslag en in het bijzonder
3,5 % overdrachtsbelasting
1,1 % inschrijfkosten kadaster
Kosten voor het opstellen van de koopovereenkomst en curatele plus contante kosten
3,0% plus BTW Makelaarscourtage

Locatie

Seefeld, een juweel te midden van de majestueuze Tiroolse Alpen, is een plek met een adembenemende natuurlijke schoonheid en een rijke culturele traditie. Deze charmante regio in het hart van Tirol trekt het hele jaar door bezoekers uit de hele wereld en biedt een unieke combinatie van alpine avontuur en ontspannende vakantiemogelijkheden.

In de zomer trekt Seefeld natuurliefhebbers, sportievelingen en mensen die op zoek zijn naar ontspanning. Van uitgebreide wandelingen over goed gemarkeerde paden tot uitdagende mountainbiketochten, de regio biedt een verscheidenheid aan activiteiten voor elke smaak. De Seefeld-Wildmoos Golf Club is een populaire bestemming voor golfers die hun vaardigheden op de proef willen stellen tegen een spectaculaire bergachtergrond. Culturele hoogtepunten zoals het Seekirchl en het Ganghofer Museum bieden een uniek inzicht in de geschiedenis en traditie van de regio. Na een actieve dag nodigt een breed scala aan wellnessfaciliteiten u uit om te ontspannen en nieuwe energie op te doen, terwijl gezinnen met kinderen tal van entertainmentmogelijkheden vinden, van thematische wandelpaden tot avontuurlijke speeltuinen.

In de winter verandert Seefeld in een besneeuwd paradijs voor wintersporters en liefhebbers van rustige Alpenidylles. De regio staat internationaal bekend om zijn eersteklas langlauf- en biathlonloipes, die geschikt zijn voor alle niveaus. Met 270 kilometer aan loipes is er voor elk wat wils.
Skiërs en snowboarders vinden een breed scala aan mogelijkheden op de pistes van Rosshütte en Gschwandtkopf, terwijl winterwandelpaden en sneeuwschoenroutes door rustige bossen met spectaculaire uitzichten over de Alpen lonken. Bijzonder opmerkelijk is de nabijheid van de Geigenbühellift, die samen met vier andere zonnige skigebieden een unieke skisfeer biedt op een totaal van 30 kilometer aan pistes, met 37 liften en 26 km aan geprepareerde pistes.

De verlichte rodelbanen bieden plezier voor het hele gezin en de bevroren meren zijn perfect voor schaatsen en curling. Met zijn zonnige skigebieden, gezellige hutten en betrouwbare sneeuwcondities biedt Seefeld een unieke skisfeer, ver weg van drukke liften en après-ski.

Seefeld kreeg wereldwijde erkenning als locatie voor de wereldkampioenschappen Nordic Ski 2019, waarmee het zijn reputatie als topresort voor Noords skiën bevestigde en zijn vermogen om grote sportevenementen met enthousiasme en professionaliteit te organiseren onderstreepte. Met zijn ongeëvenaarde schoonheid, gevarieerde vrijetijdsmogelijkheden en rijke culturele erfgoed is Seefeld het hele jaar door een bestemming voor onvergetelijke ervaringen in de Tiroler Alpen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID463210

Prijs€ 839.000

Bouwjaar 2025

Woningtype Chalet

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Tuin Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Sauna Ja

Adres

Adres Geigenbühelstraße

Postcode 6100

Plaats Seefeld

Land Oostenrijk

Regio Tirol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Tirol Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning