Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Lax

Zwitserland

€ 560.000

Woonoppervlakte 110m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Volledig gerenoveerd (2023) 5-kamerappartement (duplex) met prachtig vrij en uitgestrekt uitzicht, gesitueerd op rustige locatie boven het dorp en op slechts 4 km van de “Aletsch Bahnen” in Fiesch.

Entree op straatniveau aan de achterzijde met privé parkeerplaats onder de carport direct tegenover het appartement. Bovenverdieping: Hal. Slaapkamer nr.1. Badkamer (vernieuwd in 2020) met inloopdouche met thermostaatkraan, toilet, wastafel, rvs wandradiator en aansluiting wasapparatuur. Eetkamer met laminaatvloer, open keuken (vernieuwd in 2020) en deur naar balkon. Woonkamer met laminaatvloer en deur naar balkon. Werk-/hobbykamer met aansluiting krachtstroom 380V. Ruimte met toilet en wastafelmeubel (vernieuwd in 2021). Trap naar benedenverdieping: hal met bergkast. Slaapkamer nr.2 met deur naar nieuw betegeld terras (afm. ca. 4,5 x 2,5). Slaapkamer nr.3. Slaapkamer nr.4. Badkamer (vernieuwd in 2020) met inloopdouche met thermostaatkraan, toilet, wastafelmeubel en rvs wandradiator. Algemene ruimten: ski-fietsenberging, wasruimte en technische ruimte met centrale verwarmingssysteem en warmwaterboiler.

Bijzonderheden: - het complex verkeert in goede en gezonde financiële staat - netto woonoppervlak appartement ca. 110 m² - oppervlak terras en balkons totaal ca. 25 m² - gehele appartement voorzien van nieuwe laminaatvloer (2020) - skilift in Fiesch op slechts 4 km - treinstation in Lax op slechts enkele minuten rijden.

Renovatie 2016-2023: - isolatieglas in gehele appartement met rolluiken aan de straatkant - keuken en badkamers - laminaat vloeren - elektriciteit - aansluiting 380V stroom - aanleg zonnepanelen als extra energiebron - voorgevels vernieuwd en geïsoleerd - dakpannen vernieuwd en geïsoleerd - verwarmingsinstallatie (olie) en radiatoren met warmtemeters - algemene bestrating buiten tussen de gebouwen - nieuwe tuinaanleg, beplanting en twee gemeenschappelijke tuinsproeiers (Gardena) - nieuw aangelegde gemeenschappelijke bbq-plaats.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID464804

Prijs€ 560.000

Bouwjaar 1979

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Adres Brunnen 46

Plaats Lax

Land Zwitserland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Smaal Swiss Immo

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning