Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Anzère

Zwitserland

€ 865.000

Woonoppervlakte 115m2
Perceeloppervlakte 1.285m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Uitstekend onderhouden chalet met dubbele garage, magnifiek uitzicht, gesitueerd aan de rand van het bos op steenworp afstand van de télécabine

Indeling: Bij aankomst heeft men toegang tot een dubbele garage geschikt voor twee auto’s. Chalet bereikbaar via een stenen trap die loopt door de de prachtig aangelegde tuin.

Begane grond: Ruime berging met technische apparatuur en separate voorraadruimte.
Entree chalet/hal, 4 slaapkamers, separate gastentoilet, badkamer 1 met douche, toilet en wastafel, badkamer 2 met ligbad, separate douche, toilet, wastafel en aansluiting wasapparatuur. Trap naar woonverdieping. Vanuit de slaapkamer heeft men toegang tot groot met natuursteen betegeld terras dat doorloopt tot in de tuin en het bos.

Verdieping: Entree/hal met gastentoilet, living met tegelvloer en vloerverwarming, open haard, open keuken met inbouwapparatuur en toegang tot groot balkon / terras rondom met magnifiek vrij uitzicht over Anzère en het Rhônedal. Grote beschutte tuin grenzend aan de bosrand.

Bijzonderheden: Uitstekende staat van onderhoud - gesitueerd aan de rand van het bos op een van de hoogste locaties van het dorp - skilift op steenworp afstand - dorpscentrum ca. 8 minuten lopen - vanuit de woonkamer, de terrassen en het balkon heeft men een uitzonderlijk mooi vrij uitzicht over het Rhônedal en een uitgestrekt berglandschap - Sion / autosnelweg en Crans-Montana (skiën, shopping and golfing) op ca. 15 km - kan ook door niet-Zwitsers-ingezetenen als vakantiewoning worden aangekocht.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID464806

Prijs€ 865.000

Bouwjaar 2002

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Adres Forêt des Tsans

Postcode 1972

Plaats Anzère

Land Zwitserland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Smaal Swiss Immo

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning