Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Uderns

Tirol, Oostenrijk

€ 750.000

Woonoppervlakte 111m2
Perceeloppervlakte 402m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Welkom bij een uitstekend woonconcept dat luxe en comfort op het hoogste niveau combineert. Dit huis biedt niet alleen een luxe inrichting, maar ook een ruim dakterras van 45 m² dat de woonervaring naar een nieuw niveau tilt.

**Sfeervolle verlichting**: Plafondspots plaatsen accenten in het hele woongedeelte en creëren een uitnodigende sfeer.

**Uitgeruste keuken**: Hoogwaardige apparatuur en hoogwaardige afwerking maken koken een plezier, naadloos geïntegreerd in de stijl van het woongedeelte.

**Aangepast inbouwmeubilair**: Perfect afgestemd op het moderne ontwerp, voegen ze ongeëvenaarde elegantie toe aan het interieur.

**Uitstekende badkamers**: Stijlvolle armaturen, elegante tegels en moderne sanitaire voorzieningen bieden ultiem comfort.

**Optimale lichtregeling en privacy**: De ramen aan de buitenkant hebben externe jaloezieën voor een perfecte lichtregeling en maximale privacy.

**Ruim dakterras**: Het dakterras van 45 m² biedt een indrukwekkend panoramisch uitzicht en is de ideale plek om te ontspannen en 's avonds gezellig samen te zijn.

**Veelzijdige gebruiksmogelijkheden**: Het huis is geschikt als woning en biedt ook de mogelijkheid tot toeristische verhuur, een aantrekkelijke bron van inkomsten.

**Voordelen van toeristisch gebruik**
Naast een aantrekkelijke waardestijging van de woning kun je bij de verhuur een rendement verwachten dat je niet zal teleurstellen in vergelijking met financiële investeringen.

**Geavanceerde planning tot in het kleinste detail**: Alles is tot in het kleinste detail gepland en uitgevoerd om je een ongeëvenaarde woonervaring te bieden.

Ervaar de ultieme woonbeleving en laat je betoveren door deze uitmuntende woning.

Incidentele aankoopkosten:
Volgens de toeslag en in het bijzonder
3,5 % overdrachtsbelasting
1,1 % inschrijfkosten kadaster
3,0 % plus 20 % BTW Makelaarskosten
Kosten voor het opstellen van de koopovereenkomst en het bewind volgens het tarief van de advocaat plus contante kosten

Locatie

Uderns is een pittoresk dorpje in het Zillertal, Tirol, Oostenrijk. Het is genesteld tussen de majestueuze toppen van de Zillertaler Alpen en biedt een adembenemende achtergrond voor iedereen die de schoonheid van de Oostenrijkse Alpen wil ervaren.

Het dorp Uderns wordt gekenmerkt door zijn traditionele alpine architectuur, met charmante houten huizen, met bloemen versierde balkons en een ontspannen, gezellige sfeer. Het is een ideaal uitgangspunt voor allerlei buitenactiviteiten, van wandelen en mountainbiken in de zomer tot skiën en snowboarden in de winter.

In de zomer lonken de omliggende bergen met talloze wandelpaden voor alle moeilijkheidsgraden. Van ontspannen wandelingen langs de weelderige alpenweiden tot uitdagende bergtochten, er is voor elke wandelaar wat wils. De omliggende wateren, zoals de nabijgelegen rivier de Ziller, bieden ook mogelijkheden om te raften, kajakken en vissen.

Tijdens de wintermaanden verandert Uderns in een waar wonderland voor wintersporters. Het skigebied Hochzillertal-Hochfügen biedt een verscheidenheid aan pistes voor skiërs en snowboarders van alle niveaus. Er zijn ook talloze mogelijkheden voor langlaufen, sneeuwschoenwandelen en rodelen waar het hele gezin plezier aan zal beleven.

Buiten de pistes en wandelpaden kunnen bezoekers ook de plaatselijke cultuur en tradities ervaren. In Uderns vindt u traditionele herbergen en gezellige restaurants waar u kunt genieten van de heerlijke Tiroolse keuken. Daarnaast nodigen kleine winkeltjes en ambachtelijke bedrijven uit om lokale producten en souvenirs te ontdekken.

De vriendelijke sfeer en warme gastvrijheid van de lokale bevolking maken Uderns een uitnodigende bestemming voor toeristen die de schoonheid van de Tiroler Alpen willen ervaren. Ongeacht het seizoen biedt Uderns onvergetelijke ervaringen en talloze mogelijkheden voor activiteiten te midden van een adembenemend natuurlandschap.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID465747

Prijs€ 750.000

Bouwjaar 2018

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Balkon Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres Dorfstraße 41

Postcode 6271

Plaats Uderns

Land Oostenrijk

Regio Tirol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Tirol Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning