Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Tux

Tirol, Oostenrijk

€ 680.000

Woonoppervlakte 163m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Dit droomappartement ligt op een van de beste locaties in het Hinteres Zillertal en biedt je niet alleen een adembenemend panorama- en gletsjeruitzicht, maar ook de nabijheid van het skigebied "Naturjuwel Rastkogel" - een van de mooiste skigebieden in Tirol. Een absoluut hoogtepunt voor natuurliefhebbers en skifans!

Hoogtepunten van het appartement:
**Eerste locatie in het skigebied** Gelegen direct naast de Rastkogellift, directe toegang tot de piste bij goede sneeuwcondities.
**Indrukwekkend uitzicht** Vrij uitzicht op het berglandschap en de gletsjer.
**Zuid/west-georiënteerd** Geniet de hele dag van zon en veel natuurlijk licht.
**Glasvezelverbinding** Ideaal voor kantoor aan huis en werken vanuit huis.
**De flat kan worden gebruikt als tweede woning.

Dit ruime appartement op de eerste verdieping van een flatgebouw met slechts drie wooneenheden wordt gekenmerkt door zijn unieke plattegrond. De 163 m² woonoppervlakte bestaat uit vier kamers, waaronder drie slaapkamers, die ook als studeerkamer kunnen worden gebruikt. Een van de slaapkamers heeft een eigen balkon, ideaal om ontspannende uren buiten door te brengen. De ruime woonkamer is uitgerust met een gezellige houtkachel en heeft directe toegang tot een zonnig balkon. De moderne en ruime eetkeuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur en granieten werkbladen.

De luxe badkamer heeft vloerverwarming, een ligbad, een douche en een raam dat voor veel natuurlijk licht zorgt. Er is ook een apart toilet met een raam.

Extra bergruimte wordt geboden door een bijkeuken, drie bergruimtes, een zolderkamer die toegankelijk is via een klaptrap en een ruime inloopgarderobe in de entree.

Geniet van de perfecte combinatie van rust, natuur en sportieve activiteiten in dit exclusieve appartement. Skiën in de winter of wandelen in de zomer - je hebt hier het hele jaar door talloze recreatiemogelijkheden. Mis deze zeldzame kans niet en regel vandaag nog een bezichtiging.

Aankoopprijs :
Flat EUR 680.000,00
Garage parkeerplaats EUR 15.000,00
Buiten parkeerplaats EUR 10.000,00

Bijkomende aankoopkosten:
Volgens supplement en in het bijzonder
3,5 % overdrachtsbelasting
1,1 % inschrijfkosten kadaster
3,0% plus 20% BTW Makelaarskosten
Kosten voor het opstellen van de koopovereenkomst en het bewind volgens het tarief van de advocaat plus contante kosten

Locatie

De flat maakt indruk met zijn eersteklas locatie midden in de natuur. Genesteld in schilderachtige weiden en omgeven door een indrukwekkende bergachtergrond, biedt het een oase van rust en privacy. Toch ligt het dorpscentrum op slechts een paar minuten lopen, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot supermarkten, sportwinkels, restaurants en de kabelbaan Rastkogelbahn. Belangrijke voorzieningen zoals openbaar vervoer, postkantoor, dokter, kleuterschool en school zijn ook binnen handbereik.

Tux-Vorderlanersbach is een idyllisch deel van de gemeente Tux in het prachtige Zillertal. De regio biedt het hele jaar door eersteklas vrijetijdsactiviteiten. In de winter is Tux een paradijs voor skiërs en snowboarders met directe toegang tot de pistes van de skigebieden "Naturjuwel Rastkogel" en "Eggalm" en de Hintertuxer gletsjer, waar het hele jaar door geskied kan worden.

In de zomer nodigen schilderachtige wandelpaden en mountainbikeroutes uit om het alpenlandschap te verkennen. De frisse berglucht en de ongerepte natuur maken Tux-Vorderlanersbach tot een ideale plek voor rust en ontspanning.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID465758

Prijs€ 680.000

Bouwjaar 2003

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Adres Vorderlanersbach 165

Postcode 6293

Plaats Tux

Land Oostenrijk

Regio Tirol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Tirol Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning