Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Fügen

Tirol, Oostenrijk

€ 555.000

Woonoppervlakte 78m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

In het hart van het Zillertal in het pittoreske dorpje Fügen is een vlaggenschip appartementencomplex in het luxe segment met 32 eenheden gecreëerd.

Traditionele Tiroolse architectuur wordt gecombineerd met exclusief design en ultramodern meubilair in de kamers om een nieuwe kijk op het klassieke Alpenchalet te creëren.
Top 05 A strekt zich uit over 77,83 m² en bevindt zich op de 1e verdieping.

De stijlvolle woonkamer biedt genoeg ruimte om avonden samen door te brengen en na te praten over de dag vol actie tijdens je skivakantie of zomervakantie. De woonkamer biedt ook toegang tot het romantische balkon met uitzicht op de bergen van de regio. Hier vind je ook de volledig uitgeruste merkkeuken die niets te wensen overlaat.
Het appartement biedt ook een liefdevol ingerichte slaapkamer met kwaliteitsboxspringbedden, waarin je zeker een goede nachtrust zult vinden, en een badkamer met alle voorzieningen.

Op de begane grond van het huis bevindt zich een grote wellnessruimte met een Finse sauna, een biosauna en een infraroodcabine, een regendouche en verschillende rustruimtes voor volledige ontspanning.

In de buitenruimte met tuin vind je een zwembad.

Het aangeboden object is een toeristische investering die via een gerenommeerde exploitatiemaatschappij wordt verhuurd aan wisselende gasten.

Appartement € 555.000 netto
Meubilairpakket € 45.000 netto
AAP € 20.000 netto
-------------------------------------------
Totaalprijs € 620.000 netto

Incidentele aankoopkosten:
Volgens bijlage en in het bijzonder
3,5 % overdrachtsbelasting
1,1 % inschrijfkosten kadaster
3,0% plus BTW Makelaarscourtage
Kosten voor het opstellen van de koopovereenkomst en het curatorschap plus contante uitgaven

Locatie

Fügen in het Zillertal - een plek om je te laten betoveren
Het Zillertal heeft iets magisch: ongerepte natuur met gentiaan en edelweiss, steenbokken en gletsjers. De drieduizend meter hoge toppen lonken in zomer en winter.
Verlang je naar een plek die enerzijds je behoefte aan vrijheid en nabijheid van de natuur bevredigt en anderzijds je dorst naar sport en avontuur bevredigt? De ingenieuze ligging van Fügen, aan de zonnige ingang van het Zillertal, maakt het je gemakkelijk om de alpine hoogten te bereiken.

Dromerige sneeuwmomenten
Afhankelijk van of je in de winter als een sportkanon over fonkelende sneeuwhellingen en pistes wilt skiën of liever een rustigere dag doorbrengt - van 535 km perfect geprepareerde pistes tot 460 km prachtig geruimde wandelpaden, Fügen en het Zillertal bieden je prachtige mogelijkheden.
Het brede en zonnige dal in het Tiroolse laagland strekt zich uit over 47 km en biedt je in het koude seizoen de keuze uit zes gevarieerde skigebieden. Van het skigebied Hintertuxer Gletscher, dat het hele jaar geopend is, tot de skigebieden Hochzillertal-Hochfügen, Zell-Gerlos en Mayrhofen en de Spieljochbahnen in het voorste Zillertal, de regio rond Fügen laat niets te wensen over. Romantische sneeuwwandelingen in de bossen of sportief glijden over de langlaufloipes mag je niet missen. Of misschien heb je zin in een leuke rodelrit overdag of een romantische 's avonds?

Ook in de zomermaanden tonen de gletsjers zich in hun prachtige ijs- en sneeuwkleed: op de Hintertuxer gletsjer zijn 20 kilometer pistes beschikbaar voor echte sneeuwliefhebbers. De ijsgrot is ook een hoogtepunt - met zijn adembenemende ijsstalactieten, enorme glinsterende ijskristallen, bevroren watervallen en een indrukwekkend gletsjermeer.

Zomermagie in Zillertaler stijl

Een wereld vol natuurwonderen ligt voor je open in het warme seizoen: Als je verlangt naar een adembenemend natuurlijk decor van drieduizend meter hoge bergtoppen, ruisende beekjes en weelderige alpenweiden met zeldzame bloemenpracht, dan moet Fügen als startpunt in het Zillertal je wandelhart laten dansen. Je kunt kiezen voor een ontspannen wandeling door het dal of de meest ongerepte hoekjes van het natuurpark ontdekken en genieten van onvergetelijke bergtopwandelingen. Zelfs als je in de zomer met de bergspoorwegen in een mum van tijd de hoogte bereikt, vind je in de alpine omgeving afzondering.

Naast wandelen, bergbeklimmen en fietsen is er ook de mogelijkheid om exclusief golf te spelen op een prachtig gelegen 18-holes golfbaan, die wordt gekenmerkt door zijn boomgaarden, vijverlandschappen, talrijke bunkers, goed onderhouden fairways en glooiende greens. Met de Zillertaler bergen als adembenemende achtergrond. Dus als je een golfer bent, dan kun je hier bijna geen kant op om een slag te slaan.
Heb je vragen? We horen ze graag. Dus bel of schrijf ons. Ons team helpt je graag persoonlijk verder.


In één oogopslag:

- Luchthaven Innsbruck, 50 km
- Luchthaven Salzburg, 145 km
- Luchthaven München (DE), 170 km
- Luchthaven Memmingen (DE), 245 km
- Luchthaven Zürich (CH), 330 km
- 515 km pistes met bijna 100 procent sneeuwgarantie
- 125 km perfect geprepareerde langlaufloipes
- 400 km geruimde winterwandelpaden
- 14 rodelbanen met een totale lengte van 45 km
- 9 natuurlijke en kunstmatige ijsbanen
- 9 uitdagende en onderhoudende fun-routes in het skigebied
- spectaculaire ijswatervallen

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID465760

Prijs€ 555.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Sauna Ja

Garage Ja

Adres

Adres Sängerweg 22

Postcode 6263

Plaats Fügen

Land Oostenrijk

Regio Tirol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Tirol Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning