Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

HomeAway

HomeAway
25th floor, Portland House, Bressenden Place
SW1E 5BH London
United Kingdom
http://www.homeaway.nl

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm LTD.
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over HomeAway

HomeAway.nl is onderdeel van HomeAway Inc., wereldwijd marktleider in de online verhuur van vakantiehuizen. Onze missie is om de online huur en verhuur van vakantiehuizen veilig, transparant en eenvoudig te maken. Wij hebben als doel het aanbod van vakantiehuizen zo divers en uitgebreid mogelijk aan te bieden aan reizigers. HomeAway Inc. bedient zijn verhuurders met een hoogwaardig platform om op te adverteren. HomeAway richt zich uitsluitend op de huur van vakantiehuizen direct via de eigenaar. Door investeringen in technologie en marketing is HomeAway wereldwijd het meest vertrouwde advertentieplatform voor vakantiehuizen. Of u nu uw vakantiewoning wilt adverteren of op zoek bent naar een vakantiewoning: bij ons bent u altijd aan het juiste adres! Het aanbod van HomeAway telt globaal meer dan 1 miljoen advertenties waarmee we jaarlijks meer dan 185 miljoen reizigers bedienen.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod HomeAway

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden